Nem köcsögösködésből kérdezem, de te, vagy mások döntöttek így?dani.szentgali írta:Semmilyennek, mivel hidegen hagy ez az "ünnep", foreveralone vagyok, magányos farkas.

Nem köcsögösködésből kérdezem, de te, vagy mások döntöttek így?dani.szentgali írta:Semmilyennek, mivel hidegen hagy ez az "ünnep", foreveralone vagyok, magányos farkas.
Dehogy kerülik, én 15 éves fiú szemmel úgy veszem észre, hogy a legtöbbet egy mozgássérült tud adni érzelmileg, majd meglátod egyszer megtalálod életed szerelmét, aki úgy szeret ahogy vagy.dani.szentgali írta:Az élet döntött így, mozgássérült vagyok, azokat meg kerülik a lányok.XD Meg a sok gyógytanfolyam meg gyúrás meg tanulás mellett amúgy sincs időm csajozni.
Hát nálunk mindenki elég átlagos volt. Átlagos napnak bizonyult..Tigrito írta:Nálunk a suliban most még inkább sugárzik mindenkiből a "szeretet".
Jó, de ez a kép csak pasiknak szól... XD Egy csaj és egy meleg srác... xD Ami szem, szájnak ingere, csak mi csajok mit kapunk??? XD XD Na erre várom én Bodom kolega kommentjét... XDStan98 írta: GTA: Valentine's day:
http://kepfeltoltes.hu/130214/gta_valen ... es.hu_.jpg