Könyörgöm, csak arról ne vitázzunk, hogy melyik a jobb!!! Ez olyan, mint a fájdalomcsillapító, mindenkinek más jön be. Ráadásul mindegyikre más a választék. Használjuk ezt témát inkább élményekre, illetve arra, ha valaki segítségre szorul valamelyik játékkonzollal kapcsolatban, kapcsolódjon az játékhoz vagy magához a géphez.
EasyCap DC60, párezer forintért vesztegetik. Xbox360-al nincs tapasztalatom, Wii-n anno tökéletesen működött, a te „választottadon” is ugyanazt kell produkálnia, valósidejű hangfelvétel (tehát mikrofonba dumálás) játék hangjával párhuzamosan kissé macerás, nekem nem is jött össze. Vagy az egyik volt, vagy a másik. (Kihúzva, mert valami mással kevertem.)
Engem valahogy hidegen hagynak az új konzolok, mert nem kicsit idegesit, hogy a god of war 3 még mindig 40 euro, a dante's inferno meg 60
megj: ezek szerb árak...Magyarországon nemtom, hogy van, de nem hiszem, hogy sokkal olcsóbb...
Igen az, csak azért irtam euroban, hogy érthetőbb legyek. Egy euro az 100rsd (igaz, naponta változik az értéke, de mindig 100 körül mozog). Ha ugy nézzük, akkor a gow3 4000rsd, ami kb. 12000huf
---------------------------------
Romániában nem tudom