Hát... nem tudom, én kicsit fölöslegesnek érzem ezt a topicot, mert egyrészt belefért volna a "Konzol" topicba is, másrészt meg lehet, hogy van PS3 topic, de valljuk be, a fórumon az aktívan kommentelő felhasználók nagy része PS3 tulaj vagy PC-s, Xboxosok aránylag kevesen vannak. Ettől függetlenül ha az adminoknak nem gond, akkor maradhat a topic.
Nos, Xboxos vagyok és két nagy negatívumtól eltekintve szeretem a konzolomat: 1. véleményem szerint többnyire szar exkluzív címek 2. díjköteles többjátékos mód. Ez a két dolog az, amit nem szeretek, ezeket leszámítva pedig lényegében meg vagyok elégedve az X360-nal.
Neil írta:Hát,ha PS3 topic van, akkor Xbox is kell.
Így fair - szerintem. Amúgy én PS3 párti vagyok, bár Xbox360-on lehet warezolni (sicc!). Ami a lényeg, hogy aki nagy GTA-rajongó, annak megéri konzolosnak lenni.
Tudtommal mindkét konzolon lehet warezolni, bár egyiken sem éri meg. Tapasztalataim szerint károsodhat tőle a konzol és online sem tudsz játszani warezolt játékkal. Bár én mindig is a tiszta játék híve voltam, így akármelyik lenne meg nekem a 3 platform közül, egyiken sem warezolnék, mindig megvenném a játékokat rá eredetiben és az X360-nom esetében is így teszek. Eddig 44 játékom van, ennyit szedtem össze 5 év alatt és mindegyik eredeti, egyik sem másolt/warezolt darab.