Hát arról már lekéstél XPFranklin465 írta:lehet kicsit hülye téma de érdekes, itt lehet arról beszélni hogy mi az álmaitok az életben pl:
nekem az hogy éljem meg a XII. századott, és az hogy megkóstoljak egy eredeti mexikói chili paprikát *-* jaa!! és az álmaitok előtt irjátok oda hogy lehetséges,lehetetlen,vagy ami a kettő között van (pl: az amit 1.-nek irtam) és KÉRLEK ne avval kezdjétek a beszélgetést hogy: ,,jajj de hülyeség!!" vagy ilyesmikel....
Erre a kérdésre inkább nem válaszolok...Franklin465 írta:miért?
"Kinyírni Cersei Lannistert a Trónok harcából már az első könyvben."VoorstedelijkeViking írta:Mi az álmom?
Egy hatalmas viking csapatban fosztogatni a későbbi Britannia partjait. Csatapöröllyel harcolni a szaracénok ellen a bizánciak oldalán. Gyalogos melee (a lovagi tornák egyik válfaja) résztvevőjének lenni. életre-halálra párbajt vívni karddal és pajzzsal. Kinyírni Cersei Lannistert a Trónok harcából már az első könyvben. Sörétessel irtani a chopperes bandák által rettegésben tartott radioaktív és félig kihalt föld népeit. Szellemlovasnak lenni. Együtt tekézni Elvis Presleyvel.
Maffiózóként rendőrökkel harcolni.
Túl sok álmom van
jaa!!! 22.-ket akartam sry megéljem a XXII. századottTigrito írta:12. század???