Köszi szépen! Szerencsére mivel kissé türelmetlen voltam, ezért tegnap feltettem ezt a kérdést az egyik Gamer Facebook csoportba, aminek én is a tagja vagyok, és ott már megkaptam a részletes felvilágosítást.
Végül a három játékból sajna csak kettő lett, mert az egyiknek a kódját már nem fogadta el a Steam, azt írta, hogy ezt a kódot valaki korábban már felhasználta, úgyhogy csak két játék aktiválása sikerült, de mivel amúgy is szar a gépem és amúgy sem az enyém eredetileg a Steam account, hanem az uncsitesómé, ráadásul meg a gépem videokártyája is egy kalap fos, ezért igazából annyira nem érdekelnek még a sikeresen aktivált játékok sem, hiszen nem az enyémek lesznek, meg ha az enyém lenne mind a kettő, akkor sem futna el a vasamon, vagy ha igen, akkor is csak élvezhetetlen frame-droppok meg akadozások társaságában, úgyhogy nekem tényleg mindegy.
De nem baj, mert uncsitesóm mondta, hogy előbb vagy utóbb el akarja adni a Steam fiókját, ez a két játék (név szerint a Sniper Ghost Warrior 2 és a Mortal Kombat 9 Komplete Edition) meg még egy kicsit dob majd az árán, úgyhogy meg is köszönte, hogy anno megnyertem és most aktiváltam ezt a két játékot.