Hát minimumon 1360*768-ban biztos.baucsek írta:Szerintem a geforce 9600 GT még vinni fogja.Szvsz az egy elég erős széria.
Hát minimumon 1360*768-ban biztos.baucsek írta:Szerintem a geforce 9600 GT még vinni fogja.Szvsz az egy elég erős széria.
Hát sajna a Benchmark eredménye nem sokat ér, tapasztalatból mondom. Játék közben kell hogy jó FPS számaid legyenek. Egyébként ha képes rá az alaplapod akkor én elgondolkodnék egy második 9600GT vételén, én anno GTX 275 SLI-vel próbáltam a játékot, és eléggé kihasználta az SLI-t.Visali írta:Legyen igazad, nekem egy gyárilag tuningolt 9600GT-m van, igaz csak 512MB videómemóriával, viszont eszméletlenül jól teljesít, a GTA IV elképesztően fut vele közepes textúra és magas árnyék beállítással, a Benchmark szerint 40 közeli az FPS szám.
Én meg merném kockáztatni az 50GB-t is. Főleg azok után, hogy mekkora területe lesz a játéknak.DereX írta:Nos helyigényre én is valahol 40 GB körül tippelnék, abszurd nekem a 20GB. Az egy ekkora kaliberű játéknál kevés. Emlékezzünk vissza GTA IV-nél is nagy meglepődés volt, hogy San Andreas (4GB) után egy 18GB játék. Azóta meg el fog telni 5 év. Rengeteget fejleszthettek azóta, eleve a MP3 35 giga körül van.
Videokártya terén én szerintem minimumon kell majd 1GB, ajánlottan egy 2gb (Szerintem egy GeForce GT 610 2GB tökéletes lehet). A 4 GB RAM-ot szerintem felejtsük el. Eleve Windows 7 2GB-t lefoglal, egy nagyobb játék pedig 3-4-et. Kellesz az a 8GB. Procik terén pedig egy jó erős kétmagos, de inkább egy 4 magos processzor kellesz. Egyre jobban elterjednek az i5 és i7-es procik, rengeteg ismerősömnek van 8GB-nél több RAMja (16GB) szóval ne üljünk a fenekünkön és ne álmodozzunk itt GTA IV közeli gépigényen. Az eleve mit kér? Kért egy 2 magos 2 ghz procit, 512mb videokarit, meg 1-2 giga ramot.
A PC az mindig fejleszthető, nem egy XBOX, hogy megveszed és 10 évig rendesen használhatod.