Ez egy butaság, hogy ha meg van buherálva a gép, akkor hamarabb elromlik. Akkor ezek szerint ezt a tényt a millió Xbox-os nem tudja, akik tört játékkal játszanak? Ugyan már. Egyszerűen csak annyi a gond nálatok, hogy pénzbe és időbe kerül megcsináltatni a gépet, hogy vigye a másolt a játékokat és sokan emiatt nem mernek belevágni. Egyébként is, most már van lehetőség RGH-ra. Hozzá sem nyúlnak a lemezmeghajtóhoz, HDD-ről tudják futtatni az összes másolt játékot. Warez után nincs multi, hát igen, valamit valamiért. A legtöbb PC-s warez játék sem megy az eredeti multi szervereken. De, ha ennyire terhes, hogy ti nem tudtok warez játékokkal játszani, akkor minek vesztek konzolt?dani.szentgali írta:totyak:Igen,mi konzolosok is megtehetnénk a warezolást.Csak nem tudom,hogy tudsz-e róla,de ha kicsippeltetjük a konzolokat és warezolunk,akkor nekünk(veletek ellentétben)ugrott a multiplayer lehetőségünk,és a konzolunk is sokkal gyorsabban romlik el,mert ez így van kitalálva.Haverom kicsippeltette mind az xboxát,mind ps3mát,és fél év után elromlott mindkettő,míg a PC vidáman megy akkor is,ha csak ingyen szerzett játékok vannak rajta.Ezért nem is fogom sohase kicsippeltetni a konzolomat,mer hamar elromlik.
Abban viszont egyetértek,hogy azért olcsóbb,hogy kevesebb warez legyen,csak sajna nagyon kevés PC-s van,akit ez meghat,és nem warezol tovább!BIG RESPECT A KIVÉTELNEK!!!
Én régen kicsippeltettem a Ps-em, egy hónapig vitte a másoltat, aztán már a rendeset is akadozva vitte, egy fél évig, amikor már semmit se vitt, szóval igenis tönkremennek a konzolok. A milliók biztos tudják, főként, hogy ennyi kicsippeltetett boxos szerintem nincs, hogy több millió. Ja, warezzal nincs multi, a boxosolnak amúgy sincs, épp eszű és erkölcsű ps-es meg nem warezol. A Pc úgyis többet fog késni két hónapnál, amúgy üzletileg nem érné meg, a konzolos megjelenés után minimum egy hónappal nem lesz még PC-s bejelentés, szintén üzleti okokból. Tuti nem rohannék új gépért, mert rohadt drága lenne, és hat hónapot meg kibírok, nem tudom mit hisztiznek a PC-sek, eddig kibírtuk, ezután is bírjuk, nem? Arra meg nincs esély, hogy a közeljövőben egy GTA is PC-re jöjjön előbb. Az L.A. Noire meg k*rvajól néz ki!totyak írta:Ez egy butaság, hogy ha meg van buherálva a gép, akkor hamarabb elromlik. Akkor ezek szerint ezt a tényt a millió Xbox-os nem tudja, akik tört játékkal játszanak? Ugyan már. Egyszerűen csak annyi a gond nálatok, hogy pénzbe és időbe kerül megcsináltatni a gépet, hogy vigye a másolt a játékokat és sokan emiatt nem mernek belevágni. Egyébként is, most már van lehetőség RGH-ra. Hozzá sem nyúlnak a lemezmeghajtóhoz, HDD-ről tudják futtatni az összes másolt játékot. Warez után nincs multi, hát igen, valamit valamiért. A legtöbb PC-s warez játék sem megy az eredeti multi szervereken. De, ha ennyire terhes, hogy ti nem tudtok warez játékokkal játszani, akkor minek vesztek konzolt?dani.szentgali írta:totyak:Igen,mi konzolosok is megtehetnénk a warezolást.Csak nem tudom,hogy tudsz-e róla,de ha kicsippeltetjük a konzolokat és warezolunk,akkor nekünk(veletek ellentétben)ugrott a multiplayer lehetőségünk,és a konzolunk is sokkal gyorsabban romlik el,mert ez így van kitalálva.Haverom kicsippeltette mind az xboxát,mind ps3mát,és fél év után elromlott mindkettő,míg a PC vidáman megy akkor is,ha csak ingyen szerzett játékok vannak rajta.Ezért nem is fogom sohase kicsippeltetni a konzolomat,mer hamar elromlik.
Abban viszont egyetértek,hogy azért olcsóbb,hogy kevesebb warez legyen,csak sajna nagyon kevés PC-s van,akit ez meghat,és nem warezol tovább!BIG RESPECT A KIVÉTELNEK!!!
MÁS:
Mindenki emlegeti a fél év várakozást. Ki mondta, hogy annyi lesz? Senki nem erősítette meg. Az is lehet, hogy a konzolosok után 2 hónappal már nekünk is jön.
Már többen is leírták itt, hogy ők bizony nem bírnának várni a PC-sek helyében, szóval mindenki gyorsan rohanjon konzolt venni. Elképzelek egy fordított helyzetet, hogy mondjuk a konzolosok kapnák meg később. Gondolom tőlük is jönne a sírás ezerrel, mint most tőlünk PC-sektől, de azért semelyikőtök nem rohanna el PC-t venni, mert arra előbb jött a GTA V, szóval szerintem ezt a témát hanyagolni lehetne.
A gépigény kb. Max Payne 3 szintje lesz. L.A. Noire-ral nem is értem mit akartak prezentálni, mikor bődület ocsmány játék lett, gépigénye meg a paksi reaktorral vetekedett.
elég elvetemültnek kell ahhoz lenni,hogy egy játék miatt valaki konzolért rohanjon bár amerikában... de még mindig nem értem,hogyha sokan rendelnek konzolt csak emiatt,mert nem jön a pc-jükre,az nem csak a Sony-nak meg a Microsoftnak jó???Kiscserko írta:de nem érné meg nekik annyira egyszerre kiadni, már most is sokan rendeltek konzolt a játékért.
ez mondjuk sajnos igaz,ezek szerint a gta V tényleg szószerint a mindenható dollár hajszolásáról szólKiscserko írta:A Rockstarnak is jó, mert Sony és Microsoft bizony rengeteg zöldhasút fizet ezért az időleges exkluzivitásért. Meg akiknek Pc és konzol is van, az így legalább megveszi mindkettőre.