Dave, Luszie ..jó Hessa egyértelmű, hogy az. Én a szamárfülre gondoltam! De tudtam, hogy ez lesz. ..mégis leírtam.
 Dave, Luszie ..jó Hessa egyértelmű, hogy az. Én a szamárfülre gondoltam! De tudtam, hogy ez lesz. ..mégis leírtam.  Mégis mire gondoltatok? Mert én nem tudom.
 Mégis mire gondoltatok? Mert én nem tudom. 
Tudod te azt jól...bodom26 írta:Ti perverzek vagytok!Dave, Luszie ..jó Hessa egyértelmű, hogy az. Én a szamárfülre gondoltam! De tudtam, hogy ez lesz. ..mégis leírtam.
Mégis mire gondoltatok? Mert én nem tudom.
 Amúgy meg mi az, hogy nálam ez egyértelmű? XD XD XD
 Amúgy meg mi az, hogy nálam ez egyértelmű? XD XD XD
Igazából nem tudom hogy kérdezhetsz ilyet. Azért ez elég egyértelmű.Hessa írta: Tudod te azt jól...Amúgy meg mi az, hogy nálam ez egyértelmű? XD XD XD

Jól van, akkor nem "egyértelmű". Csak simán több, mint valószínű.
 Jól van, akkor nem "egyértelmű". Csak simán több, mint valószínű.  

Abból csak nem lehet "baj."
 Abból csak nem lehet "baj." 

Nálad kitudja.bodom26 írta:Talán cigaretta tartót mutat vagy mit?? Tényleg nem tudom.Jól van, akkor nem "egyértelmű". Csak simán több, mint valószínű.

Dave: Legközelebb valami más jellegű képet csinálj. Mondjuk a termés.zetről. Virágok fák(de nem odvas fa) legyenek. .:D Abból csak nem lehet "baj."

Szerintem FAKE, túlságosan is sivár, meg nem annyira színes, mint az official screenshot-ok.

Ott van a háttérben a 2 O betű. XD
 Természetes, hogy nem olyan szép mint az official képek mivel ez valami lopott kép rossz minőséggel.. meggyőződésem, hogy nem FAKE.. Amúgy nem tudom hogy lehet ez neked sivár..
 Természetes, hogy nem olyan szép mint az official képek mivel ez valami lopott kép rossz minőséggel.. meggyőződésem, hogy nem FAKE.. Amúgy nem tudom hogy lehet ez neked sivár.. És szerintem te a fűbe és a fába is belegondolnál valamit... XD
 És szerintem te a fűbe és a fába is belegondolnál valamit... XD