HDReady írta: ahogy elnezem a konzol verziot ott mar eleg szepen fut a gta v nem mint annak idejen a gta iv .
a gta v-nek mondhatni nagyon szep lett a grafikaja a konzolos verziokan ebbol is latszik hogy sokat fejlodot az engine.
Ezt nem értem. A IV is szépen ment konzolon. Vagy ezt most mire érted?!
Hát.. nem akarlak elszomorítani, de szerintem a grafika -igaz, fejlődött, e felől semmi kétség- de nem sokat. A grafikára nem feküdtek rá a fejlesztők, bár nem is volt rá szükség, mert eddig sem volt rossz grafikája a játéknak. Szóval azért az engine szerintem nem fejlödőtt sokat. Voltak dolgok amik eddig kevésbé voltak szépek, azok most szebbek lettek, de a grafika kb ugyanaz alapjába véve.
realostew írta:Mindenki szereti felhozni, hogy "konzolon butított a grafika" meg, hogy pc-n viszont sokkal szebb.
Mivel nem vagyok nagy grafikab*zi, így engem nem érdekel ez a része. Szerintem ha igényes, akkor már jó.
Ezzel egyetértek. Engem sem túlzottan hat meg a grafika. Csak ha valami jót kell mondani a PC-hez, akkor ez..
(hirtelen mást nem tudtam.) De mivel sokakat nem érdekel a graf, így ez sem "nagy előny". Sőt.. amennyi gond van a PC-s porttal, így igazából ez a kis jó eltörpül a sok rossz mellett.