Luszie írta:Hmm, életemben először egyetértek veled
Se a váltogatás se a térkép nem tetszik. Nem értem minek van értelme küldi közben átváltani a másik emberre.. Azt "rendes esetben" a társamnak kéne megcsinálni, aki NEM én vagyok. Nem jó ez így hogy mindet én irányítom.
A kör alakú térkép pedig megszokott volt, de jó! Nem értem hogy ezeket a megszokott ámbár jó dolgokat miért kell új és béna dolgokra cserélni... A 3 szereplős megoldás is ilyen és a térképes is. Szomorú.
Ezzel kicsit vitatkoznék. Na most képzeld el, hogy csak Michael a főhős. Az addig oké, hogy egy bejátszásban elrepítenek az épületig, de amikor kimented a túszt, vajon le tudnál lőni mindenkit Michaellel? Ha igen, akkor az rémesen irreális és gagyi lenne, vagy teljesíthetetlenül nehéz. Azért olyan nincs, hogy féltucat CIA ügynök nem tudja fejbe lőni, mégha túsz is van nála. Ha pedig a játék irányítaná Franklint, és lelőné előtted őket, akkor meg azért lenne gagyi, mert semmit sem kellene csinálnod. Sokkal reálisabb és változatosabb az egész, mert van mit csinálnod ahelyett, hogy unalmas bejátszásokat nézegetsz, és nem csak a szokásos nóta lesz, hogy menj be az épületbe, lődd le az őröket, majd juss ki a tússzal, miközben újabb őröket lősz le kifelé menet. De ez persze csak az én érvem, véleményem. Természetetes, hogy valami az egyik embernek tetszik, a másiknak nem.
Egyébként a HUDtól én nagyon féltem, főleg a négyszög alakja miatt. Ennek ellenére megnyugodtam, mikor megláttam. Ahhoz képest nekem egészen tetszik. Csak a jobb felső sarokban ne a GTA IV körözési csillagai és töltény/pénzösszeg számlálója lenne, szerintem az rémgagyi ott.
Most már látom, mi ez a kör alakú fegyverválasztó, és szerintem ötletes.
MOB662 írta:most az xboxos verzió szarabb lesz a ps3-asnál?
Ajánlom figyelmedbe a Q&A cikket. Nem lesz rosszabb, a Rockstar erősen odafigyel arra, hogy mindkét platformon ugyanazt az élményt hozza el.
GangStarr94 írta:Tévedsz, egyáltalán nem szeretem a CSAK autós játékokat, az utolsó NFS amit kipróbáltam az a Shift volt....neked tetszett, én meg néha idegbajt kaptam amikor üldözni kellett. Van egy küldetés amiben beírod a rendőrségi kocsiba a nevét akit elkel intézni, elmész a házához és elmenekül, na én ott hagytam abba a játékot 1 hétre mert nem tudtam utolérni a csávót és kilőni se mert nem vette jól a kanyarokat. ...
A kanyarodás pofon egyszerű a GTA IV-ben. Az a titka, hogy rátaposol a fékre (nem a kézire, csak a simára), és ha kellően lelassultál, csak akkor fordulsz be, majd gázt adsz.
cj8900 írta:dani.szentgali írta:Miért akkor szállítanák ki?? Ez teljesen logikátlan főleg, hogy szinte bárhol rendeled a játékot (országon belül), akkor nemhogy két nappal később, hanem előbb kapod meg!
azt irtak hogy a megjelenes napjan küldik te az nem lehetetlen ?
Rockstar69 írta:Jó ratyi üzlet. De a DLC miatt ne aggódj, amiatt nem késik a játék!
egyébként Szlovákiában ez a legjobb Cég.A neve Brloh.sk:D
Megnéztem a Brloh oldalát. Nem nagyon ismerem, de elvileg 24 órán belül postáznak, ha tudnak.
Itt találsz több infót. Az előrendelésről is írnak, mondjuk atzt nem láttam, hogy mikor szállítanak előrendelt terméket, csakhogy a megjelenési dátumok csúszhatnak, ezzel számolni kell. A DLC pedig semmiben dem fogja befolyásolni a szállítást, arra ha jól tudom, csak egy kódot kapsz majd elvileg, amivel majd le tudod tölteni PS Store-ból vagy Marketplace-ből.
Gaby86 írta:Hova tűntek a fák?
KÉP
Vajon ilyen dolgok miatt késett a játék?
Én is elképzelhetőnek tartom, hogy a fák mindig később töltődtek be, ami csúnya lett volna egy reklám célokra használt gameplay videóban, így ideiglenesen (vagy véglegesen) kivették őket.