Én csak egy tényt írtam le, hogy ha te sokkal jobban értenél az AC-hez, akkor látnád, hogy ennek a kalózos témának AC-köpenyben semmi értelme nincsen.
 Én csak egy tényt írtam le, hogy ha te sokkal jobban értenél az AC-hez, akkor látnád, hogy ennek a kalózos témának AC-köpenyben semmi értelme nincsen.  Na, de megkérlek, hogy ha szeretnél tovább társalogni velem az AC-s gondjainkkal kapcsolatban, azt innentől fogva az AC-topicban tedd meg.
 Na, de megkérlek, hogy ha szeretnél tovább társalogni velem az AC-s gondjainkkal kapcsolatban, azt innentől fogva az AC-topicban tedd meg. 
 Képet nem mutathatnak a játékból, legalábbis spoilereset nem, max a trailereket vághatnák be meg az official gameplay-t és ehhez csak nagy vonalakban beszélhetnének ami kb semmitmondó lenne. Ennek rengeteg jogi dolga van.
 Képet nem mutathatnak a játékból, legalábbis spoilereset nem, max a trailereket vághatnák be meg az official gameplay-t és ehhez csak nagy vonalakban beszélhetnének ami kb semmitmondó lenne. Ennek rengeteg jogi dolga van.Értem. azért gondoltam a sajtóit mert ugye egy hete megmutatták a payday 2 főmenüétrealostew írta:http://otherworld.hu/index.php/main/pag ... lunk_13395
Tuti nem kapták meg a sajtó példányt, de ha meg is kapták bemutatót csak a megjelenés után csinálnának róla. Ezt pontosan így tették a The Last of Us-al is.Képet nem mutathatnak a játékból, legalábbis spoilereset nem, max a trailereket vághatnák be meg az official gameplay-t és ehhez csak nagy vonalakban beszélhetnének ami kb semmitmondó lenne. Ennek rengeteg jogi dolga van.
Köszi!!Thelostduck írta:Egy srác a youtube-ról készített egy érdekes ki videót, amiben összehasonlítja a GTA5-öt, korábbi Rockstar játékokkal. Gondoltam érdekel titeket.
http://www.youtube.com/watch?v=eoEKWOMG33Y
Én anélkül nem is veszek játékot hogy meg nem nézném a kritikájukat róla.realostew írta: Közben fény derült arra, hogy mire készül az Otherworld élménymagazin szerkesztősége. Elég érdekes szerintem, az előrendelői pluszok is ígéretesebbnek tűnnek mint egy poszter vagy ajándékpóló (ugye mindenhol ezt nyomatják). Habár pontosan még nem tudni mik lesznek a pluszok de az Otherworld sosem okozott még csalódást. Én kíváncsi vagyok és még jó, hogy eddig nem rendeltem elő sehol.