A GTAVös Ballasnak semmi köze sincs az SAéhoz. A 4. és 5. rész egy teljesen más világ, a fejlesztők egy másik univerzumnak nevezték. El is lett mondva, hogy az 5. rész világában CJ nem létezikdani.szentgali írta:Nem baj, ha megint nagyra nőtte ki magát a Ballas, legalább ismét lesz kit szétlőni. Bár mondjuk jobban belegondolva az tényleg furcsa picit, hogy CJ mészárlása után ismét így erőre kapott ez a banda. Mondjuk az SA utolsó küldetései és a GTAV kezdete között azért eltelt egy "kis" idő LS-ben, azért ennyi idő alatt egy banda simán vissza tudja szerezni az irányítást, ismét fel tud nőni.
Ha valóban ez a megvalósítás lesz, akkor én ezt kicsit ostobaságnak tartom, hogy ennyire külön kezelik a kettőt, de végül is nem olyan nagy dolog, apróságokon pedig nem szokásom fennakadni.Hüblookohelimedion írta:A GTAVös Ballasnak semmi köze sincs az SAéhoz. A 4. és 5. rész egy teljesen más világ, a fejlesztők egy másik univerzumnak nevezték. El is lett mondva, hogy az 5. rész világában CJ nem létezikdani.szentgali írta:Nem baj, ha megint nagyra nőtte ki magát a Ballas, legalább ismét lesz kit szétlőni. Bár mondjuk jobban belegondolva az tényleg furcsa picit, hogy CJ mészárlása után ismét így erőre kapott ez a banda. Mondjuk az SA utolsó küldetései és a GTAV kezdete között azért eltelt egy "kis" idő LS-ben, azért ennyi idő alatt egy banda simán vissza tudja szerezni az irányítást, ismét fel tud nőni.
Sztem nem de én örülnék neki!Stan98 írta:Arra lennék kíváncsi,hogy a Grove Street-en kívül más bandánk is lehet-e a játékban? Szerintem jó lenne,mert most pl. Michael hogy nézne már ki ott? "A főnök gazdag,a többiek meg csórok" kategória lenne...Örülnék,ha mind a 3 karakternek lenne egy-egy különálló csapata..
Szerintem sem lesz ilyesmi, főleg abból kiindulva, hogy valószínűleg nem "Frankliné lesz a banda", hanem sokkal inkább ő lesz a bandáé meg a bandatagoké, akik folyamatosan próbálják belekényszeríteni a "thug life"-ba, amiből ugye Franklin nem nagyon kér. Szóval, ha már a "legbandásabbnak" tűnő karakter is inkább menekülni akar a bandától, akkor Michael meg Trevor meg sem fogja közelíteni a dolgot. Meg amúgy is megmondta a R*, hogy a játék már nem LS bandáira fog fókuszálni a SA-val ellentétben, a gettós bandaélet most már inkább csak mellékdologként fog feltűnni a játékban.MOB662 írta:Sztem nem de én örülnék neki!Stan98 írta:Arra lennék kíváncsi,hogy a Grove Street-en kívül más bandánk is lehet-e a játékban? Szerintem jó lenne,mert most pl. Michael hogy nézne már ki ott? "A főnök gazdag,a többiek meg csórok" kategória lenne...Örülnék,ha mind a 3 karakternek lenne egy-egy különálló csapata..
Mi köze lenne Michael-nek a bandákhoz? Csakis Franklinnek lesz bármi köze is a bandázáshoz, de én úgy saccolom, hogy sztori felére sikerül magát kiszabadítani belőle és akkorra már valamivel vagyonosabb genszter/tolvaj lesz belőle ami már nem holmi utcai bandákra fogja pazarolni a pénzét és idejét, hanem komoly rablásokat tervez Michaellel és Trevorral.Stan98 írta:Arra lennék kíváncsi,hogy a Grove Street-en kívül más bandánk is lehet-e a játékban? Szerintem jó lenne,mert most pl. Michael hogy nézne már ki ott? "A főnök gazdag,a többiek meg csórok" kategória lenne...Örülnék,ha mind a 3 karakternek lenne egy-egy különálló csapata..