MOB662 írta:Sokat sírtok majd amikor játszotok akk ketté áll a szátok.
így van, én nem akarok hinni a sok kommentnek, amíg nem tapasztalom saját magam. egyébként ássa el magát, aki megnézte/ráadásul még fecseg is a kikerült dolgokról...nem mindenki kíváncsi rá, megjelenés előtt, előbb leírtak miatt.Kjissz írta:MOB662 írta:Sokat sírtok majd amikor játszotok akk ketté áll a szátok.
ez az jól mondod így kell hozzá állni a játékhoz végre valaki
a másik meg az ha igazi GTA fan az ember elnézi a hibákat és tudja hogy a R* fog majd Patch-eket ki adni nem tudom miért sír sok emberIksz írta:így van, én nem akarok hinni a sok kommentnek, amíg nem tapasztalom saját magam. egyébként ássa el magát, aki megnézte/ráadásul még fecseg is a kikerült dolgokról...nem mindenki kíváncsi rá, megjelenés előtt, előbb leírtak miatt.Kjissz írta:MOB662 írta:Sokat sírtok majd amikor játszotok akk ketté áll a szátok.
ez az jól mondod így kell hozzá állni a játékhoz végre valaki
Ne írjál már olyat ami nem igaz!Kjissz írta:nah megint le irom ezek a videok torrent-esek ami azt jelenti hogy a törrés a fizika és a irányitsá meg stb butitva van az eredeti játék nem ilyen ezek mind csak a torrent miatt ez azért csinálták hogy mindeki az eredetit vegyem eg
Jó kérdés, mert tényleg egyik magazin ezt mondta, a másik meg azt. De a többség azt írta, hogy előtte.Robbanto1 írta:Való igaz,tegnap én is csodálkoztam és mint ha mást olvastam volna egy régebbi hírről,tehát nem tudni hogy a GTA Online a sztori elött vagy után játszódik...