Bezony! Bár a GTAV-től számolva minden nap karácsony!Rockstar69 írta:Egy hét múlva karácsony!
Bezony! Bár a GTAV-től számolva minden nap karácsony!Rockstar69 írta:Egy hét múlva karácsony!
Ámen!dani.szentgali írta:Ja! Már alig várom!
Inkább 2 mert én délben kapoom meG!cj8900 írta:Már csak 1 nap
Jaja!cj8900 írta:Tök mindeggy a 2 is ku rva kevés.
Én is kedd délután kapom meg! Hazajövök suliból, feltelepítem, elmegyek edzésre és mivel szerdán úgyis csak a 3. órára kell bemenni, este ki is próbálom edzés után a játékot!Kjissz írta:már akinek mert én kedd délután kapom meg a játékot
Nem hiszem, bár a konzolvilág az Assassin's Creed 3-mat is hamarabb szállította ki egy nappal, de ott ez azért volt nagy valószínűséggel, mert Amerikában már 30-án kijött a játék a boltokban is. DE a GTAV-nél mindenhol azt lehet olvasni, hogy 17-én jelenik meg worldwide, így szerintem 17-én fogja mindenki megkapni. Ha tévedtem, akkor elnézésedet kérem.NikitaDragovich írta:Nekem tegnap a Konzolvilág küldött egy e-mailt, amelyben az állt, hogy átadták a rendelésemet a futárszolgálatnak, és 1-2 napon belül megérkezik a játék. Szóval lehetséges, hogy már holnap megérkezhet a GTA V?