Nem mondanám gagyinak az irányítást, csak más. De erről már az elején nyilatkozott a Rockstar, így nem meglepetés, hogy nem a GTA IV-es handling van. Az is szórakoztató volt, de nekem ezzel sincs bajom. Egyszerűbb valamivel, pl. sose játszottam konzolon eddig, de járműves missziót 2x rontottam el idáig csak vezetési hiba miatt.
Törés van, részletesebb is, mint a IV-ben, de másképp vannak a szintek.
Autó autó ellen (főleg hasonló méretű) minimálisan sérül. Kamion, vonat, oszlop, rossz ugratásból borulásnál szakad szét rendesen. Sokkal több elem tud leesni, sokkal hamarabb lesz gelleres egy kerék, aminek szerintem erősebb a hatása, mint a IV-ben. Beszorult kerékkel igen csak nem megy a kocsi, elhúz oldalra, stb.
Ha azt kérdezed olyan-e, mint a IV alatt, akkor nem, nem olyan. De nekem nem tűnik rosszabbnak a maga nemében.
Ami még a fizikához jön talán, hogy a tuningnak van hatása rendesen. Ha egy eleve jó sportkocsit szénné tuningolok, az akkor durván égeti a gumit még kisebb gázadásra is, kitörik a hátulja rendesen.
Amúgy is elég jól eltérnek az autók viselkedésre, de van is belőlük egy kazal.
Linkelnék képet a Snapmatic-ból, de mivel a Social Club a megjelenés óta gáz, így nem tudok. Számomra talán ez az egyetlen negatívum, és félek az Online-al mi lesz így, mert ha oda rászabadul ennyi ember, az csak rosszabb lesz
Amúgy én is PC-s vagyok, ha már választani kell, első konzol, 2. játék (előtte 1 hét GTA IV volt szokni). Nincs vele semmi bajom, meg a konzolosokkal sem.