De hát a multiban menteni sem lehet... Emellett, olvastam a Rockstar oldalán, hogy másoknál is előfordult már ez.Franklin465 írta:Hááá a bug nem fordul elõ naponta szóval biztos nem menteted el
De hát a multiban menteni sem lehet... Emellett, olvastam a Rockstar oldalán, hogy másoknál is előfordult már ez.Franklin465 írta:Hááá a bug nem fordul elõ naponta szóval biztos nem menteted el
Ha szabályosan lépsz ki, elvileg akkor menti.NikitaDragovich írta:De hát a multiban menteni sem lehet... Emellett, olvastam a Rockstar oldalán, hogy másoknál is előfordult már ez.Franklin465 írta:Hááá a bug nem fordul elõ naponta szóval biztos nem menteted el
Aha, köszi szépen a segítséget! legközelebb odafigyelek a fentebb leírtakra .addam írta:Ha szabályosan lépsz ki, elvileg akkor menti.NikitaDragovich írta:De hát a multiban menteni sem lehet... Emellett, olvastam a Rockstar oldalán, hogy másoknál is előfordult már ez.Franklin465 írta:Hááá a bug nem fordul elõ naponta szóval biztos nem menteted el
A buktatók itt vannak: ha akkor nem érhető el a rockstar cloud servere, nem fogja tudni menteni. Ha kifagy a játék, nem tudja menteni. Ha megakad valahol, majd közben bezárod a játékot, szintén nem menti el.
Ami érdekes, hogy a missziók végén elvileg valamit szinkronizál, de eddig nekem is minden este bukta volt a karakterem. Gondolom most megint az lesz, mert tegnap totál kifagyott
PS3-on SELECT, és ott lesz. Mondjuk elég valószínű hogy Passive-ba is te raktadFranklin írta:Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Az első kérdésem, ezt írja ki, mikor fegyvert akarok választani : the weapon wheel is disabled while Passive Mode is active Ezt hol lehet visszakapcsolni?
A másik hol tudok menteni?
Előre is kösz a segítségeket
Csak normálisan kell kilépni.amúgy nekem is volt ilyen de aztán vártam és a régit töltötte be.Nekem már mindig elsőre jön be.NikitaDragovich írta:Sziasztok!
Tegnapelőtt kipróbáltam a GTA Online-t, majd tegnap is újra elővettem, ám miután beléptem a játékba kitörölte a karakteremet, nem volt ott, így arra a következtetésre jutottam, hogy bug lehetett, ezt követően csináltam egy újat. Másnap, azaz ma megint multizni akartam, viszont a szereplőm nem volt ott! Másodszorra is kitörölte!
Most ilyenkor mi van? Ez bug, vagy csak nem mentei el alapból a játékállásomat?!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Social Clubra kell regisztrálni, mert felhőalapon ment a rendszer (cloud gaming) és odamenti a multis dolgaidat (legalábbis elméletileg).Bazsi1994 írta:Sziasztok. valaki tudna segíteni abban hogy hogyan tudok belépni a multiba?hova kell regisztrálni?
köszi előre is
dani.szentgali írta:Social Clubra kell regisztrálni, mert felhőalapon ment a rendszer (cloud gaming) és odamenti a multis dolgaidat (legalábbis elméletileg).Bazsi1994 írta:Sziasztok. valaki tudna segíteni abban hogy hogyan tudok belépni a multiba?hova kell regisztrálni?
köszi előre is