Jármű: dömper, Infernus, Sandking, Trevor terepjárója és az összes off-road, izomautók, kupék, sportautók, tengeralattjáró, Cargobob, Franklin fehér Buffalója, Vapid Bullet GT, a Bugatti Veyronra hajazó ritka sportkocsi, a Vinewood-os városnéző kocsi, Gauntlet, BMX és az összes bringa, tank, vadászgép (eddig ennyi jut eszembe, de biztos van/lesz még több is).
Városrész: Los Santos gettós része ahol Franklin a kezdetekben lakik, Vinewood Hills, Rockford Hills (tehát a gazdag negyedek
), Sandy Shores, az a kisváros,
ahol az egyetlen kisvárosi bankrablás játszódik, Mount Chilihad.
Fegyver: Pistol 50 (DLC fegyver SE-hez), Assault Shotgun, Minigun, AK, M4, Heavy Sniper, RPG, gránátvető.
Ruházat: általában a Grove Street színei, ha Franklinnel vagyok, a szabadidőruhák, ha Michaellel és az alapruha, ha Trevorral, ezen kívül az összes ruhaboltot szeretem, főleg a Suburbant.
Főkarakter: Mindhármukat nagyon megszerettem és
a sztori végén nem is nyírtam ki egyikőjüket sem, de ennek ellenére még mindig Franklin a favoritom.
Karakter: Trevor beteg haverjai, Lamar.
Küldetés: The Big Score+ az, amelyikben
autókat kellett leszállítani annak a sportkocsigyűjtőnek abban a nagy kocsiszállító teherautóban és Franklin legurul róla a rendőrök ellen a 007-es gépfegyveres és szögszóró Astonjával , de ebben a részben igazából az összes küldetést szeretem, mert mindegyik változatos, nincs két ugyanolyan feladat (apropó GTAIV
).
Rádió: Radio Los Santos, West Coast Classics és az, amelyiken Trevor vidéki countrydalai mennek.