Sajnos még most sem mennek az ugratók, hiába csinálom motorral .Niko Bellic1300 írta:NikitaDragovich:Itt a stunt jumpokat autóval csináld én azt mondom mert azzal messzeb is ugrasz és akkor meglesz (párat kivéve).Dartsban annyira nem nehéz (na jó nehéz egy kicsit) csak mindig vidd a kívánt helyre a célzót.Ha először hármat dobsz és az első 2 eltalálja a tripla 20 akkor a 3 lövésnél meg nagyíts rá mint az IV-ben,mert csak egyszer engedi úgy célozni.
UI:Ez most nem menőzés de egy esetet kivéve én mindig nyerek Dartsban
WTF?! Akkor lemaradtam valamiről.realostew írta:Biztosan le lehet kérni telefonon vagy valahol azt, hogy éppen mit hallgatsz a rádióban. A GTA IV-ben is volt már erre lehetőség telefonon keresztül. Persze in-game értem.
Most már hallottam róla! A kommented elolvasása után beírtam YT-ba és kidobta a videót. Majdnem elszégyelltem magam, hogy ennyi játékórával a hátam mögött csak most hallok először erről a telefonos funkcióról a GTAIV-ben. Bár ez is csak a R*-t dicséri, hogy mennyi apró dolgot képes belerakni a játékaiba, amelyek még ennyi idő után is képesek rejtve maradni még a hozzám hasonló játékosok elől is, akik már agyonjátszották a GTAIV-t.Rockstar69 írta:A Z!T-ről nem hallottál?
Dani: Nem vagy egyedül! Erről még én sem hallottam, pedig elég sokszor kivittem a GTA IV-et (4-szer 100%-osan, s 2-szer vagy 3-szor csak simán), mindenesetre örülök, hogy megosztottátok velünk!dani.szentgali írta:Most már hallottam róla! A kommented elolvasása után beírtam YT-ba és kidobta a videót. Majdnem elszégyelltem magam, hogy ennyi játékórával a hátam mögött csak most hallok először erről a telefonos funkcióról a GTAIV-ben. Bár ez is csak a R*-t dicséri, hogy mennyi apró dolgot képes belerakni a játékaiba, amelyek még ennyi idő után is képesek rejtve maradni még a hozzám hasonló játékosok elől is, akik már agyonjátszották a GTAIV-t.Rockstar69 írta:A Z!T-ről nem hallottál?