Hozzászólás
Szerző: Kiscserko » 2013. 11. 25. 15:57
Szerintem nem lett jó az új rendszer a versenyekért. Én élvezem a rövid, 1-2 perces, de iszonyat izgalmas versenyeket. Régen nyertem, kaptam 8000-et, örült a fejem. Ha sokan voltak, még 11000 is összejött. Egyik nap ugyanazt a versenyt mégnyertem, ééééééés (dobpergés)... 500 $!!! Így teljesen értelmetlenné váltak ezek a versenyek. Mondjuk én még most is szoktam játszani néha rajtuk csak a fun kedvéért, de a jutalom nem túl kecsegtető. Mondjuk én nem tapasztalom azt, amit írtok, hogy még most is a rövid pályák mennek. Egyfolytában csak a hosszú és unalmas versenyeket dobja be a quick race-nél, és nagyon elegem is van belőle. Úgy érzem, hogy egy 1-2 perces verseny élvezetesebb, mint amikor 10 percig megyek az autópályán. Iszonyatosan unalmasak a versenyek, amikre most berak. Semmi rivalizálás sincs, 3-4 perc alatt eldől, hogy ki hanyadik, aztán meg még autókázunk 6 percet. AZ IZGALOM A TETŐFOKÁRA HÁG! Mellesleg a jutalom ismét nem túl jó, a legtöbb, amit eddig nyertem egy ilyen unalmas versenyen az 8000 volt, pedig voltam már első is. (Azt már meg sem említem, hogyha nem érsz be, akkor semmit sem kapsz, hiába mentél sokat. Régen sokat versenyeztem, de mostanában áttértem arra, hogy freemodeban vagyok. Meg kell hagynom, sokkal élvezetesebb és jövedelmezőbb, de lehetne több lehetőség. Meg jó, hogy van benne páncélkocsi, de eddig csak kétszer láttam, pedig a térképen is szoktam nézni, hogy van-e.