brenor írta:Figyelj mindenkinek más a véleménye, ha neki nem tetszett akkor nem tetszett! Nem kell emiatt kiborulni!
Ki borult itt ki??!
Csak mert én nem, az hót ziher!
Azt meg végkép nem értem, minek kell itt úgy csinálni, mintha én nem ezt szajkóznám, hogy mindenkinek lehet véleménye?! Itt az a probléma, hogy az NEM számít véleménynek, hogy valamit elkezd ócsárolni és nem fejti ki, hogy pontosan miért. Amit
Rockstar69 kolléga eddig csinált, az minden volt, csak nem ésszerű, kulturált véleménykinyilvánítás, hanem megindokolatlan szidások egész sorozata. És igen, azért néha igenis szoktam idegeskedni, ha valaki valamire rámutat, kimondja, hogy úgy szar, ahogy van, de azt még véletlenül sem árulja el, hogy miért. Szar, mert szar és kész. Ne haragudjatok, de ez NEM vélemény. Ezzel van gond, nem azzal, hogy nem tetszik neki a játék/hogy van véleménye.
Mondom, hogy majd írok egy cikket. Nem kell sértegetni meg személyeskedni!
Mivel sértettelek meg és mivel személyeskedtem veled szemben?
Csak mert azzal nem éreztem magamat sértőnek, hogy megkértelek, hogy indokold már meg, mit ártott neked ez a játék. Megkértelek, hogy fejtsd ki normálisan a véleményedet, mert már idegesítő, hogy itt nyafogsz és semmivel sem támasztod alá, hogy miért csalódás/rossz játék a GTAV.
Ha Te ezen esetleg megsértődtél, azt csak sajnálni tudom.
Kisprobegt: Ott a pont! Teljes mértékig igazad van, egyetértek veled!