amugy én tudnák segiteni akármikor, csak amikor nem üt be az a sz*ros network error jajj de utálom..NikitaDragovich írta:Gratulálok mindkettőtöknek!
Én is szívesen megszerezném a platinát, de a túlélőben mindig megakadok. Kicsit ironikus, hogy egyfolytában a hetedik körnél ölnek meg . Jobba belegondolva, ez érhető is, mivel a jelenlévő két Buzzard folyton megöl .
De, például a Simeonossal is ez a helyzet, merthogy őt csakis az első rablás előtt lehet megölni, azáltal, hogy bemész az üzletébe, s az ebereivel együtt lelövöd Michaellel vagy Franklinnel.Carl_Johnson írta:Nem lehet hogy vannak olyanok amilyenek küldikhez vannak kötve? Hogy az előtt/után lehet csak megcsinálni? De javítsatok ki ha nem így van, nem játszottam vmi sokat a gémmel
Igen, ebben van valami... például amikor Packie McReary-nek kell segíteni, az nekem csak a Pulling Favors c. mellékküldetés után jön be, máskor nem. Erre csak azt tudom tanácsolni, hogy amikor megjelenik egy olyen random event, akkor azonnal használd ki a lehetőséget! Főleg Trevor-ral, mert vele lehet elvinni embereket az Alturist Cult-nak, vagyis a kannibáloknak.NikitaDragovich írta:De, például a Simeonossal is ez a helyzet, merthogy őt csakis az első rablás előtt lehet megölni, azáltal, hogy bemész az üzletébe, s az ebereivel együtt lelövöd Michaellel vagy Franklinnel.Carl_Johnson írta:Nem lehet hogy vannak olyanok amilyenek küldikhez vannak kötve? Hogy az előtt/után lehet csak megcsinálni? De javítsatok ki ha nem így van, nem játszottam vmi sokat a gémmel