Hozzászólás
Szerző: The Cleansing Fire » 2014. 09. 12. 17:52
Nem szeretném, ha az adminok belekontárkodnának a következő hozzászólásomba, a legnagyobb tisztelettel együtt sem.
Mark: Te mi a faszt akarsz elérni? Mármint oké, tudom, hogy vannak az igazán perverz disznók, akiknek az a nagy élvezet, ha szenvedhetnek, vagy másokat látnak "szenvedni" (idézőjel, mert ez nem úgy szenvedés, ha igen, akkor ott is probléma van), de te is ilyen vagy? Öröm látni, elküldeni valakit a picsába, mert más a véleménye. Igen, azt mondtuk, hogy nem fog késni. És ki is nyalhatod, mert a válaszom (vagyis pontosítok: mindannyiunk válasza) pontosan (nem pontosan) 66% -ban igaz volt, mert a két konzolos verzió nem késett.
U.i.: A szabályzat második pontja nem alkalmazható, mert a kommentárom nem minősül vitakezdőnek. A fórumon töltött előéletem az adminok és látogatók személyes véleményétől eltekintve is makulátlan, ugyanis egyetlen alkalommal sem részesítettek figyelmeztetésben. A vulgáris kifejezések száma: 2 (egy idézet). A válaszreakcióban nem sértést alkalmaztam, csupán lehetőséget adtam egy tevékenység végrehajtására.