Inkább meg se szólaltál volna...Arminho írta:Ví-hú! Március 10-én jönnek a heistek! A PC-s tábort pedig igazán sajnálom, és én érzem magam kínosan, mert míg én itt örvendezek az Online rablásoknak, ők a Rockstar-t anyázzák az ismételt csúsztatás miatt.
Ne vedd magadra, csak ez már nagyon idegesítő, ezt az egy játékot várom, erre folyamatosan elhalasztják. Azt nem értem, hogy ha nem tudják betartani a dátumot, miért nem mondják a lehető legtávolabbit és akkor ha előbb elkészülnek legfeljebb korábban kiadják, nem pedig ezt a bánat, szart csinálják mint mosArminho írta:Elnézést, de muszáj volt kifejeznem vegyes érzéseimet.
Valami olyasmit mondtak, hogy azért csúszik, hogy minőségi legyen a port...MolGabi írta:Most már indoklást sem kaptunk ... R*
kekesi írta:Tudtam, hogy megint ez lesz, de már leszarom. A Rockstr lassan feketelistára kerül nálam, mint az Ubi és az EA.
Nyugi a konzolokat jobban kedveli a Rockstart, főleg a PS-t, úgyhogy nem hiszem, hogy félned kéne, a csúszástólArminho írta:Bár még a heistek se biztosak, mert a pontos dátumot már egyszer eljátszották a High-Life frissítésnél. De nem festem a falat az ördögre.
Amúgy a valós indok mi lehet? Megint üzleti érdekek? Esetleg valamit nagyon elrontottak és játszhatatlan lett? Vagy mi???Mr.Vercetti írta:
Kekesi: ami azt jelenti, hogy nem indokolták semmivel
Az Iszlám Állam és Putyin Észak-koreai segítséggel ellopták a portolt fájlokat Amúgy, üzleti érdekre gyanakszom, bár már nem látom, ez hogyan szolgálja az érdekeiketkekesi írta:Amúgy a valós indok mi lehet? Megint üzleti érdekek? Esetleg valamit nagyon elrontottak és játszhatatlan lett? Vagy mi???Mr.Vercetti írta:
Mr.Vercetti írta:Az Iszlám Állam és Putyin Észak-koreai segítséggel ellopták a portolt fájlokat Amúgy, üzleti érdekre gyanakszom, bár már nem látom, ez hogyan szolgálja az érdekeiketkekesi írta:Amúgy a valós indok mi lehet? Megint üzleti érdekek? Esetleg valamit nagyon elrontottak és játszhatatlan lett? Vagy mi???Mr.Vercetti írta: