Hát akkor jó szar. Lassú a játék, mint a tetű. (Laggol, buggol, befagy, ki-be-le-fel-jobbra-balra-ide-oda dob ) Mindent csinál csak azt nem amit kéne'. A játékosokat dobálja előttem. Tele van halhatatlan buzival pénzt csaló buzeránccsal) Fos az egész röviden és tömören. Ps3 befagy miközben valakinek irok, pedig még van 350 GB hely. (500GB superslim) Valamit tehetne a R*, de az a baj azok már szarnak bele a prevgen-be.Rockstar69 írta:Ha nem út közelében vagy, akkor nem viszi le neked a járművet.
Ja, a házas bugot március óta nem javították. Tegnap 3x öltem meg a gyereket, akin bounty volt, de nem kaptam meg a pénzt. Erre jött egy gringó, ő meg elsőnek megkapta. Mondjuk az ilyen laggok szerintem a gyenge net miatt vannak. Meg van egy Kanadai ismerősöm, és ha vele játszok sokkal bugosabb a játék, gondolom a nagy távolság miatt. Szóval attól is függ, hogy milyen játékosok vannak a szerveren.Franklin írta:Hát akkor jó szar. Lassú a játék, mint a tetű. (Laggol, buggol, befagy, ki-be-le-fel-jobbra-balra-ide-oda dob ) Mindent csinál csak azt nem amit kéne'. A játékosokat dobálja előttem. Tele van halhatatlan buzival pénzt csaló buzeránccsal) Fos az egész röviden és tömören. Ps3 befagy miközben valakinek irok, pedig még van 350 GB hely. (500GB superslim) Valamit tehetne a R*, de az a baj azok már szarnak bele a prevgen-be.Rockstar69 írta:Ha nem út közelében vagy, akkor nem viszi le neked a járművet.
Nem vagyok ideges, de legalább a laggot csinálják meg, vagy hogy érzékelje a találatot. A másik 3 platformon minden jó, csak itt szar.dani.szentgali írta:Sajnos tényleg újra egy romló fázisába lépett a GTA Online, de mindenki gondoljon csak arra, hogy sohasem volt tökéletes, és így talán már mindenki lenyugszik kicsit, kevésbé lesz ideges.
A másik két játékos kezdte el, hogy "PLS Hagyj minket azt a feladatot csinálniiiiii" Bizalom. Pont mint a cérnaszálNikitaDragovich írta:Arminho: Jövő héten segíthetsz nekem az utolsó rablásban, ha gondolod. Úgyis dupla pénz fog járni jövő héttől, ha megcsináljuk. Benne vagy? Amúgy hogyhogy nem tudtátok megcsinálni a Criminal Matermindet? Sokszor meghaltatok vagy béna volt a másik két játékos?