totyak írta:El ne hidd, hogy nem lenne elég a konzol a frissítésekhez. Egyszerűen csak úgy döntöttek, hogy azokra nem dolgoznak tovább. A teljes komplett játék elég szép grafikával fut a konzolokon, de majd pont egy kisebb frissítés kiakasztja. Valószínű.
Ezzel vitatkozom. Nálam ha elindul egy freemode events update, azonnal 10-15-tel leesik az FPS, mert a játék nem bírja a hirtelen lerakott objektumokat, az összes játékos számlálóját és mozgását követni. És azért az én gépemben 4 magos proceszor és 4GB RAM van, egy Xbox 360-ban három mag van és 512MB RAM. Ennek az erőforrásnak valamennyi pozíciót, betöltött objektumot, változást, eseményt kezelnie kell, amiről infót kell külkdeni a többi szobában lévő játékosnak is. A Lowriders cuccai is lehetnek erőforrás igényesek, azért belül is sok dolgot le lehet cserélni. Valószínűleg nem véletlenül maradtak ki a Los Santos Customsből az egyedi festések, pedig logikus lett volna.
Több dolog mutatja, hogy mi az, amit már a megjelenéskor is feladtak a fejlesztők, hogy minél több update jöhessen prevgenre: lásd alacsony, nem változatos forgalom, kevés járókelő, az új DLCs autókat csak garázsból lehet lehívni, és szerintem okkal kerültek csak most fegyverek a Freemode szobákba, mert a régi konzoloknak ez sok lenne.
Azt persze én sem értem, miért nem a Lowriders update jött előbb, de nem gondolom magam naivnak, ha most tényleg elhiszem, amit a Rockstar mond.
Stan98 írta:Luszie szerintem meg van az oka..én is prevgenes vagyok és nagyon paraszt húzás volt ez Rockstaréktól,hogy a semmiből kijelentik,hogy nem lesz több frissítés...ha esetleg a kedden megjelenő Lowrider update után hagyták volna abba,akkor azt mondom oké,végülis amit lehetett kihozták ebből és ennyi. De hogy pont a legjobb részeknél hagyják abba az azért az elég gáz,ugyanis pár MB-s frissítések miatt biztos nem akadna ki a játék...szimplán lustaságnak hívják azt,amit ezek most csináltak. (Na meg kell a money nekik tudod..
)
Na ácsi, azért nem a semmiből jelentették be. Jó előre mondták már több Asked & Answered cikkben (
2014 december,
2015 május), hogy közelítenek kapacitások a végéhez, egyáltalán nem volt váratlan. És pont azért jönnek most a jobb update-ek, mert ezekhez az új konzolokon és PC-n már van erőforrás.