A mai napon elkezdtem csinálni a GTA Online-ban Malc klubházas szerződéseit, amiből 11 db van összesen. Ebből én 3-at csináltam meg eddig (Jailbreak, Cracked és P.O.W.), vagyis 2-t, mert az egyiket elcsesztem egy g*ci játékos miatt!
Úgy történt minden, hogy a
"Jailbreak" küldetésben el kellett lopni egy buszt, amiben rabokat szállítottak a rendőrök. A rabokat ezután el kellett vinni egy helyre, ahol biztonságban lehetnek. Már majdnem ott voltam a célállomásnál, mikor egy g*ci, faszszopó, rohadék, b*zi játékos egy P-996 LAZER vadászgéppel felrobbantott, mert egy nyomorult f*sz!
Mikor megláttam, hogy ez a szemétláda fel akar robbantani, gyorsan kiszálltam a buszból, hogy felrobbantsam egy hőkövetős rakétával. Sajnos hiába volt az a szar rakéta hőkövetés, nem tudtam eltalálni, és az a g*ci felrobbantotta a buszomat, ezzel pedig elkúrtam a küldetést!
Mérgemben 10000 dolláros vérdíjat tettem a fejére, ráküldtem a Merryweathert és reportoltam a Rockstarnak. Utána sajnos már nem tudtam újrakezdeni a küldetést, mert a rendszer úgy számolta, hogy én ezt már megcsináltam, és nem kezdhetem újra. A klubház táblájára az volt odaírva, hogy ezt a küldetést már teljesítettem, ezért újat kellett kezdenem. Szerencsére a másik kettőt nem rontottam el, mert átléptem egy másik szerverre, ahol nem voltak g*ci játékosok.
A "Cracked" küldetésben be kellett törni a Lost MC Los Santosban lévő klubházába, és ott fel kellett törni a pénzzel teli széfjüket. Tök durva, hogy ebben a küldetésben végre be lehetett menni a Lost MC klubházába. Nagyon jól megcsinálták a belterét, ráadásul az egyik falon volt egy emlékfal is a GTA IV eseményei alatt elesett motorosoknak. Minden elesett motoros GTA IV-es modelleket viselt. Majd mutatok róla képet később, mert lefotóztam.
Végül a "P.O.W." küldetésben meg kellett menteni egy férfit az O'Neil farmról. Az is könnyű küldetés volt, mert azt is elsőre meg tudtam csinálni.
Szerintem új konzolokon nagyon jó játék a GTA Online, mert sok újdonság van benne a régi változatához képest. Nagyon jók ezek az újfajta küldetések. A baj csak az, hogy most is minden nagyon drága, és a játékosok seggfejek mind!