Azért életerőre, golyóálló mellényre, a különböző kategóriájú fegyverekre és a legjelentősebb járművekre biztos lesz. De szerintem épphogy rengeteg lesz, hiszen nyilván nem aprózzák el a fegyverek számát, amiket nagy valószínűséggel tovább is lehet majd fejleszteni, és akkor már azokra is lennie kell csalásoknak. Különböző típusú járművek lesznek, és mindegyikől várható néhány csalás kedvencjelöltre, és a szórakozáshoz is kell valami.insanity06 írta:szerintem jármű cheatek lesznek csak össz-vissz...többre nem kellene számítani...maximum egy fegyver cheat...gta4be is visszafogott volt a cheat választék amit én nagyon is értékeltem...nincs szükség repülő autó hülyeségekre meg vízen járó autókra...mind hülyeség...ezekre ott van a repülő és a hajó!
van egy olyan érzésem hogy egyet értenék veled...én soha sem csíteltem a GTA-akba...és nem is akarok!Cube Head írta:na jó, személyeskedés miatt nem írom le mit gondolok most
emberek,én azt mondtam hogy aki akar annak miért ne adhatnák meg a lehetőséget??? amúgy is bizony nem a küldetések közben kell csítelni,mert akkor meg mi értelme a játéknak? de nem tudom miért van ennyire nagy bajként beállítva az hogyha valaki szeret cheatekkel szórakozgatni szóval nem értem miért lenne baj bőséges cheat választékot belevinni,aki nem akarja az nem használjainsanity06 írta:van egy olyan érzésem hogy egyet értenék veled...én soha sem csíteltem a GTA-akba...és nem is akarok!Cube Head írta:na jó, személyeskedés miatt nem írom le mit gondolok most