Supernorcii írta:A ti véleményetekre vagyok kíváncsi a GameInformer magazinnal kapcsolatban:
-Mi -és milyen hosszú infóáradat- lesz a magazinban?
-Milyen képek lesznek benne? (főhős, szereplők, járókelők, járművek, táj, mellékküldetések képei, időjárás, tevékenységek...)
-Ki vagy Kik lesznek a borítón? (lehet hogy nem is egy szereplő lesz a címlapon?)
-Egyéb érdekességek (megjelenési dátum, a GTA V hány %-a van kész?)
Szerintem is 6 oldal. A GTA-kra jellemző, hogy elég hosszú leírásokat adnak róluk. Asszem a IV és az SA is (de a IV mindenképpen) 6 oldal volt képekkel és minden egyébbel együtt.
Szerintem ahogy a többi résznél, úgy itt is kapunk némi betekintést a játék történetébe, és a főhőst is ismertetik velünk. Ill. néhány "ínyencséget" még tuti kapunk a cikk keretein belül.
Képek? Hát, a főhősről mindenképpen kapunk képet, különböző tájakról, városrészekről, és néhány főbb szereplőről.
Kik lesznek a borítón? Fogalmam sincs...
Nincs ötletem. Valószínű a főhős néhány szereplővel.
Szerintem a megjelenést max besaccolva árulják majd el. Azt meg, hogy mennyire van kész azt meg nagyjából össze lehet azzal kapcsolni végülis, hogy mikor adják ki. Nem tudom, hogy erről végülis említést tesznek-e majd. Szerintem nem.