Mert Trevort is fel akarják áldozni, de ez csakis akkor történik meg, ha legalább 4 (négy) embert leszállítunk nekik.Franklin465 írta:amugy az miért van, hogy van mikor a kanniballoknak "ételt" visszünk, és nem adnak pénzt hanem minket is bevisznek
Ha arra gondolsz, ami a trailerben is volt, az csak egy guminő... vagy legalábbis gumifigura.Niko Bellic1300 írta:Én olyannal is találkoztam amikor Trevor elrejt egy hullát a WC-ben.
YouTubon ez fent van ?NikitaDragovich írta:Mert Trevort is fel akarják áldozni, de ez csakis akkor történik meg, ha legalább 4 (négy) embert leszállítunk nekik.Franklin465 írta:amugy az miért van, hogy van mikor a kanniballoknak "ételt" visszünk, és nem adnak pénzt hanem minket is bevisznek
Nem, nincs semmiféle utalás a II-re, hiszen a GTA V a HD Univerzumban játszódik, míg a kettő a 2D-ben, viszont a GTA IV-re és az EFLC-re rengeteg a hivatkozás, mert a GTA IV, EFLC, Chinatown Wars, a GTA V és az Online ugyanabban az univerzumban vannak.Kriss írta:A V és II ugyan abban az évben játszódik. Még nem játszottam a V-el és a II-vel is csak egy dél utánnyi lehetőségem volt. Van valami utalás V-ben a II-re?