DereX: Ez az! Te vagy már zsinórban a második ember, aki lecsesz engem csak azért, mert örülni mertem annak, hogy az utolsó pillanatban előrendelt, 5 éve várt játékomat végre megkaphattam. A diszkrécióról csak annyit, hogy ez a nagy betűs kiírásom eltörpült amellett, amit néhányan csináltak a játék megjelenésekor, hisz úgy kellett rájuk szólni, hogy használják végre azt a megveszekedett spoiler gombot. Nem ezt vártad tőlem? Attól még, hogy felnőtt vagyok és legtöbbször érzésem szerint felnőtt módjára írom ki a véleményeimet a fórumon, az még nem jelenti azt, hogy néha nem lehetek még egy kicsit gyerek. Tudod, vannak olyan emberek is ezen a Földön, akikben megmarad némi gyerekesség és elárulom, hogy tapasztalataim alapján ezekből az emberekből van több, de ebbe most ne menjünk bele. És főleg azokban marad meg gyerekesség, akiknek szó szerint kimaradt a fél gyerekkoruk, mert míg mások kib*szott jól szórakoztak, addig egyesek kórházakban szenvedtek az életükért küzdve. De a részemről abbahagytam az OFF-ot és lezártnak tekintem a nagybetűs kiírásommal kapcsolatos vitákat, ha ennyire szúrja a szemeteket, ennyire zavaró egy kis öröm, akkor kitörlöm azt a hozzászólásomat és akkor mindenkinek jó lesz.
Davekoma: Ezzel a CJ-s Easter Egg-gel még nem találkoztam, pedig végigvittem már a játék sztoriját. Ezzel a jelenséggel egyébként hol/mikor lehet találkozni? Küldetéseken, esetleg mellékküldetéseken belül vagy teljesen random? Előre is köszi a választ!