Arminho írta:Ilyen gyorsan még Gonzales-zel sem haverkodtam össze, mint UnNarrator-ral. Szinte napi szinten játszunk, de egy-másfél óránál nem többet. Engem csak egy dolog akaszt ki benne: folyton porig aláz minden játékmódban.
Köszönöm dícsérô szavaid, haver, jó volt olvasni.
A porig alázást kicsit túlzásnak érzem, mivel pl. a mai, extrém versenyáradatból egyiket sem ismerted (velem ellentétben), úgy meg képtelenség elsôre hibátlanul teljesíteni. Az én elsô találkozásom az ominózus motoros pályával a tiednél sokkal hosszabb, és röhejesebb volt. Legyél nyugodtan büszke a teljesítményedre!
Az elsô deathmatch-ünket is te nyerted emlékeim szerint, méghozzá fölényesen, és a saját pályádon is csak a Sniper-mániám gyôzött leginkább. Fenn szeretném tartani a jogot, hogy féljek tôled összecsapás esetén.
Plusz az általad készített (amúgy szuper nyugodt) versenyek tesztelésekor tanusított anti-zsenialitásom is figyelemreméltó volt.
A kellôen idegtépô versenyekre amúgy várok mindenkit, aki hozzám, és Armin kollégához hasonlóan elszánt, elszállt, és türelmes !