dani.szentgali írta:Eddig viszonylag korrekt volt a R*, de a két adminisztrátorhoz hasonlóan én is azon a véleményen vagyok, hogy átestek a ló túloldalára. Mindenesetre hamarosan eljön az a pillanat, amikor mindenki a képünkbe fog röhögni, jönnek majd a "köszi a bétatesztet pancserek" és ehhez hasonló kommentek. De én leszarom! Az összes PC-s, Nextgenes és leginkább Rockstaros feldughatja magának a hülye játékát!
Először is, megértem, hogy milyen mélyen megsértett a dolog, hogy inkorrekt a R*. Ha rosszmájú lennék, nyilván megjegyezném, hogy az persze nem zavart, hogy a PC -s, Nextgenes tábor egy több, mint egyéves játékot vesz meg ugyanolyan drágán.
El is hiszem, és meg is értem, tényleg voltak apró kompenzációk, új animációk, jobb grafika, néhány új állat, stb. És vannak bizonyára plusz kompenzációk például azért, mert a PC játékosok osztálya további négy hónapot hozzá is csaphat a több, mint egy évhez.
Akkor viszont, ha kimerítettük az egyetértés témáját, nézzük a kevésbé egyetértés témáját. Sokan voltak olyanok, akik elsütötték a bétatesztes dolgot. Bunkók, na! De ettől függetlenül nem kell senkinek sem ilyennek lennie. Szóval engedelmeddel
az anusom marad érintetlen.
Ettől függetlenül kívánom a legjobbakat, és remélem, hogy a kiadások pillanatában a PS3 XBox360 változatok is kapnak egy-egy nagy, grandiózus patch -et az eddiginél több hiba kijavításával, és új dolgokkal.