Ha nem tudsz tisztességesen nyerni, akkor ne versenyezz!Stan98 írta:Én pl. mindig standard-en játszok. Nem szeretem a non-contact-ot mert egy ideje én is minden ellenfelemet kilöködöm a pályáról,mert másképp esélytelen nyerni...Persze ha már sokan versenyzünk,akkor tényleg jobb az nc,mert ott már a startnál megőrül a sok kis nyomi..
Gondolom nem Stan az egyetlen aki csal(t). Senki sem szent.Rockstar69 írta:Ha nem tudsz tisztességesen nyerni, akkor ne versenyezz!Stan98 írta:Én pl. mindig standard-en játszok. Nem szeretem a non-contact-ot mert egy ideje én is minden ellenfelemet kilöködöm a pályáról,mert másképp esélytelen nyerni...Persze ha már sokan versenyzünk,akkor tényleg jobb az nc,mert ott már a startnál megőrül a sok kis nyomi..
Na, kinek nagyobb?Arminho írta:Paleto Bay, onnan is a kék ház, szemben a ruhabolttal.
Mellesleg jelenleg nekem Hawick-ban a Power St. 4. alatt van egy 6 férőhelyes garázzsal ellátott apartmanom, valamint az előbb említett Paleto Bay-i kuckó tulaja vagyok, melynek egy különálló, 2 férőhelyes garázsa van (ettől függetlenül a házból át lehet menni a garázsba). Van egy hangtompítós Combat Pistol-om, egy Heavy Pistol-om, egy fullosan felfejlesztett AP Pistol-om, egy Combat MG-m, egy fullos Carbine Rifle-m, egy Heavy Sniper-em, egy fullos Auto Shotgun-om, egy muskétám, mindenféle a nehéz és eldobható fegyverek közül. Természetesen minden max. tölténnyel. Két tuningolt autóm van, egy Dewbachuee Massacro-m (Racecar) és egy Annis Elegy RH8-om, illetve egy sima Dubsta 6x6, egy limuzin és egy Mule kamion is az én nevemen van. A legtöbb standard légi jármű megvan (kivéve a Buzzard), emellett tulajdonosa vagyok egy Speeder-nek és egy Seashark-nak. A rangom valahol 130 fölött jár. Nagyjából tíz saját készítésű pályám van (ezeket majd kirakom ide is), emellett a jobok 76%-át teljesítettem.