Kipróbáltam az alkalmazást és tényleg nagyon jó!
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Eredetileg már a játék megjelenése (meg az app megjelenése) után is rögtön (vagy legalábbis jóval kevesebb, mint majd' három éves késéssel) ki szerettem volna próbálni, de sajnos csak március óta van olyan okostelefonom, amely elég erős és amin elég hely van ahhoz, hogy problémamentesen ki lehessen próbálni rajta akármit. De örülök, hogy végül sikerült, mert elég jópofa az app! A rendszámtábla meg a Los Santos Customs tuningolási képesség is tetszik, de nekem egyértelműen a Chop-os része az, ami a legszórakoztatóbb és egyben a leghasznosabb. Tetszenek a minijátékok, a kajáltatási lehetőségek, de a kedvenceim az a három új trükk, amit ha megszerzel az appban, megkapod a játékban is, így Chop a labdázáson meg a tárgykeresésen meg az ellenségek megtámadásán kívül tud még három jópofa dolgot is csinálni!
![vicces :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Szóval elég szórakoztató ez az app, el lehet vele lenni.
Viszont ha már Chop-nál és az ő képességeinél tartunk, újabb kérdésem lenne.
![nagyon boldog :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Azt tudom, hogy Chop képes tárgyakat keresni. Videók alapján azt is láttam, hogy ezek a tárgyak általában a játékban található rejtett fegyverek (pl molotov koktél, feszítővas) lehetnek. Arra vagyok azonban igazán kíváncsi, hogy a "collectibles" azaz összegyűjthető tárgyak megnevezés alatt az űrhajódarabok és a levéldarabok is szerepelnek? Tehát Chop csak néhány fegyvert tud felkutatni, vagy ha esetleg kihagytam egy levéldarabot vagy űrhajóalkatrészt, ami a kutya számára megközelíthető helyen van, akkor azt is képes kiszagolni? Ezt nem láttam a videón, úgyhogy ezért vagyok rá kíváncsi.