A map elég hatalmas, ugyanakkor csak egy kibővítése az V térképének. Persze ez nem baj meg jól is néz ki, én személy szerint örülnék neki, csak sajnos 99% esély van rá, hogy ez vagy még csak egy hasonló sem fog megvalósulni. Egyszerűen túl sok munka lenne vele és mostanában a Rockstar nem szereti ha túl sok a munka. Reménykedni persze lehet meg jó is lenne, de ez a térkép legfeljebb az álmainkban létezik csak, a játékban sajnos nagy valószínűséggel csak egy álom marad.NikitaDragovich írta:Mit szólnátok egy ilyen térképhez? Szerintem félelmetes lenne!Egy ilyen térképet én szívesen elfogadnék, mert tényleg nagyon hatalmas.
http://i.imgur.com/TQOr4mA.jpg
Egyébként a napokban azon gondolkodtam, hogy vajon a GTA VI-ban is három főszereplőt irányíthatunk vagy csak egyet. Szerintetek hogy lesz? Szerintem az új GTA is többfőszereplős lesz. Leginkább annak örülnék, ha a GTA VI-ban három főszereplő lenne: Niko Bellic, Luis Lopez és egy teljes új karakter egy modern, HD-s Vice Cityben. Mit szóltok ehhez?
![szomorú :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
A három karakteres történetvezetés és játékmenet vonal megtartása jó ötlet, de szerintem ne régi szereplőkkel legyen. Nincs bajom Nikóékkal, de ők már megkapták a maguk történetét. Nem tartom valószínűnek, hogy a Rockstar ezt máshogy látja és újra belerakja a GTA IV éra szereplőit egy esetleges folytatásba. Ettől függetlenül azt valószínűnek tartom, hogy mostantól megmarad a három főszereplős történet és játékmenet egy darabig, de azt nem hiszem, hogy főszereplőként valaha visszatérnek majd a korábban már főszerephez jutott karakterek.