Rockstar69 írta:Ma is jót multiztunk, annak ellenére, hogy nehézkesen haladtunk a heistekkel. Ma az új vadászhelikopterrel kellett megküzdenünk, amit 10-ből 10 alkalommal, több mint 3 km-ről leszedtünk sniperrel. Meg az volt a jó mikor ugyan ennél a feladatnál a Merrywatherösök úgy jöttek, mint az állat, és rendre leszorították az ellopandó teherautót a hídról. Szóval jó móka ez a heistezés, csak ez a sok fagyás belerondít, de ennek ellenére is jól szórakoztam.
Rockstar: Valóban frankó nap áll mögöttünk, annyira, hogy én még a játék hibáit is hatásfokozóként éltem meg (egyfajta kényszerszünet). Az új heli imádnivaló darab, pláne akkor, ha farkasszemet nézek vele... XDGonzales írta:Nem baj, elnézzük a flare gun-ost nem is tudtam, az mikor volt?
A nagy finálé holnap garantált. Amúgy meg köszönet itt is az élményért minden érintett félnek!
Gonzales: Az kérlek akkor volt, amikor veled, és egy másik haverral (elnézést, de nem ugrik be név... ) egy kocsiban rohamoztuk a buszt, és váratlanul felrobbantunk. Azért, mert Narrator bácsi eleresztett egy... flaret, egyenesen hátsó ülésre. Esküszöm jobb ez a flaregun, mint egy gránát. Emberekre is hat amúgy.