Véleményezném én is a Heist DLC-t. Először is kapja be a Rockstar! Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy ilyen fejlett, tehetséges szakértőkkel bíró játékfejlesztő cég, aki összehozott egy csomó szuper játékot, hogy nem képes normálisan, hibamentesen kiadni egy rohadt DLC-t??!! Ráadásul idejük is bőven volt rá, már másfél éve vár mindenki erre a kiegészítőre!! Erre mi történik??!! A lehető legbénább módon, teli bugokkal meg egyéb komoly hibákkal adják ki a legjobban várt kiegészítőt a népnek! És hibák alatt itt nem azt értem, hogy az első két-három napon nem működtek megfelelően a szerverek, ez természetes, hiszen nyilván túlterhelték a szervereket a kiéhezett játékosok. Itt azzal van a probléma, hogy még a tegnap kiadott patch ellenére is egy trágya az egész játék. És NEM csak az Online az érintett, hanem a sztorimód is. Kezdjük ott, hogy az új járművek valamilyen csoda folytán annak ellenére sincsenek sem a garázsban, sem a helikopterleszállón, sem a reptéren, hogy a játék a frissítés után kijelzi őket. Elmegyek akármelyik karakter garázsába, egyikben sincs benne a Heist DLC-vel érkezett tartalom. Se Hydra, se helikopterek, se új négykerekű! Egyszerűen nem értem, mi történik itt?! Aztán a sztorimód után ott az Online, aminél azért jobb a helyzet, de ott sem sikerült még a patch után sem láthatóvá tenni az új járgányokat a játékbeli internetes oldalakon, ergo nem lehet őket megszerezni. Nagyon remélem, hogy a Rockstar összekapja magát és a közeljövőben kiküld még egy patchet, ami (remélhetőleg) ezúttal fog is használni valamit, mert elég ideges leszek, ha nem nyomhatom Hydrával meg új harci helikopterrel a sztorimódban!
A fenti "apróságoktól" eltekintve egyébként nem lesz rossz ez a DLC. Tegnap végigvittem egy Heistet (legalább a DLC középpontjában álló tartalom működik, hurrá...

) és azt kell mondjam, hogy nagyon tetszett! Végre vittek valami újat a játékba, amire már nagy szükség volt. Szóval, ha nem csúsztak volna el a banánhéjakon és kicsit normálisabban, kevésbé hanyag módon oldották volna meg az új járművek játékba integrálását, akkor most nagy piros pontot adnék a Rockstarnak, a járművek elcseszése miatt azonban ki vagyok bukva rájuk, mert így számomra 50%-ban öröm és 50%-ban csalódás ez a DLC.