Igen, igen. Mi normálban játszottuk, potenciális nyereség 250.000$. Ez mind szép és jó, csak a végére "kicsit" kevesebb lesz. Először 500.000$-ral jutottunk el a végéig, mondtuk, hogy inkább akkor előröl az egészet, mert ez így szar. Másodszorra gondoltuk, hogy akkor go lopni egy autót és azzal, hááát, a probléma az volt, hogy lassúak voltunk. Harmadszorra sikerült egy viszonylag tűrhető összeggel lehoznunk, 820.000$. De nagyon szívás. Egyébként nekem akkor is csökkent a pénz, mikor jelzőrakétát lőttem. xDRockstar69 írta:Nem Lester. Az hogy alapból 1 250 000 $ a jutalom. Persze összesen, nem fejenként. Végre örültem, hogy viszonylag értelmes pénzt kapunk. A rablás jó is volt, a GTA IV-esre emlékeztetett. Csak aztán a menekülés. A probléma az, hogy minden egyes találatnál fogyik a pénzed. Jó pár sikátoron át kell vergődni a rendőrök között, hogy aztán motorral elmeneküljünk, (persze jó messzire, vidékre) motorral, aminek köztudottan rémes az irányítása. A rendőrök meg köztudottan úgy közlekednek, mint az idióták. Ezt te is tudod, én is tudom, a Rockstar is tudja, mindenki tudja!!! Van chechkpoint a motorosüldözés előtt, de ha a pénzt nem menti el szóval, ha meghalsz, bukod azt is, ami az üldözés során oda lett. Szóval egy kaotikus faszság az egész.
Egyébként bugokat is kaptunk az új DLC-vel: http://youtu.be/nKoPQMjGpvw
http://youtu.be/PM265rQFHM0
5, ha jól tudom.Franklin írta:Hány heist van? (Setup nélkül)
Ezt a 25%-os elosztást nem értem. Igazságtalan, mínuszba jössz ki.Gonzales írta:Ohh, hogy azért robbantunk fel! én azt hittem, hogy amiatt mert elkezdtem lőni a buszt s az robbant fel:D...
Amugy nekem nagyon tetszettek a rablások. Főleg egy olyan jó csapattal mint Franklin, Tequi-la, meg még egy másik haverommal, király volt játszani. A Prison Break fináléja volt aztán a nagyon szuper. Tetszett, ahogy a csapatokat összeosztottam, mindenkit a megfelelő helyre, s senki se halt meg, meg még Rashkosky-nak sem esett semmi baja. Tele voltam adrenalinnal
Aztán, akik majd segitenének a Humane Labs Raid-ban, azoknak a részesedés 25%-át adom meg (egyenlően, mindenkinek 25%-ot osztok be)
egyszerűen szuperek a rablások, nem értem, hogy hova ez a rinyálás, hogy buggos, meg nincsenek benne a sztoriba a járművek.