Bocs, de nekem ennyi volt az Online. Meguntam ezt a sok szarságot. Tudtam, hogy ez lesz. Tudtam, hogy nem fogják elfogadni a meghívásokat. Már az Online rablások megjelenése előtt tudtam! Én befejeztem. Tisztára felidegesítettek, és ha ez még nem lenne elég, akkor a hétfői dolog miatt is ideges vagyok - aki olvasta azt a kritikát, az tudja, mire gondolok. Tiszta depi vagyok már megint. Tavaszi szünetre veszek magamnak egy másik játékot. Majd nyáron újra előveszem a GTA V-öt, de én már nem bízok semmiben. Nagyon szerettem volna sok pénzt kapni, és tuningolt autókkal járkálni, mert ebben az egyhangú és monoton Online-ban a rablások kivételével nem lehet milliókat szerezni! Melegen ajánlom a Rockstarnak, hogy szarják le az Online-t, és adjanak már ki valamit a sztorihoz IS! Már rohadtul megszoktam, hogy egyedül játszok mindig. A Heistek k**va jók lennének, ha ez a mai generáció képes lenne elfogadni egy kibaszott felkérést! De hát az emberek ilyenek... Ilyen a mai generáció...!Arminho írta:Nikita: tudom milyen érzés ez, velem is sokszor történt, és tényleg idegesítő. Mint ahogy feljebb írtam, most már szabad vagyok, szívesen segítek. Csak hívj meg. A délután nagy részében GTA Online-ozok, de ha esetleg Guitar Hero-znék, bátran küldj meghívót, és jövök is.
Azért örülök, hogy legalább te élvezed ezt a szart helyettem is, és hogy megcsináltad a Humane Raidet.