Az RDR térképe három dolog miatt tűnik hatalmasnak:insanity06 írta:nem tudom mennyien játszottatok a többi R* játékkal. De két játék van amit megemlítenék e téren!
Red Dead Redemption: Itt olyan szinten hatalmas volt a pálya, hogy olyan sokáig tartott mire elértél a küldetés célpontjáig, hogy az elképesztő!Hatalmas pálya
L.A Noire: Itt az első amit észre vettem, hogy annak ellenére hogy az egész térképen tiszta párhuzamos utcák vannak, a térkép észbontóan hatalmas! Megnyitottam a menüt és a pálya egyik sarkától a másikig húztam a kart és nagyon sokáig tartott!
Nos a R* azt mondta, ez lesz a legnagyobb játéktér amit valaha is kreáltak! Szóval ha azt mondják, hogy ha ezt a kettőt űberelni fogja, akkor nincs ok panaszra! De bízom benne hogy nem lesz lineáris mint az L.A Noire
Egyet értek NoxiusEnterprise-al. Nem olyan nagy az RDR területe. Én 10 perc alatt eljutottam Amerika keleti csücskéből Mexikó nyugati csücskébe, és nem a leggyorsabb lóval mentem! Az L.A.Noire területe viszont tényleg hatalmas!insanity06 írta:nem tudom mennyien játszottatok a többi R* játékkal. De két játék van amit megemlítenék e téren!
Red Dead Redemption: Itt olyan szinten hatalmas volt a pálya, hogy olyan sokáig tartott mire elértél a küldetés célpontjáig, hogy az elképesztő!Hatalmas pálya
L.A Noire: Itt az első amit észre vettem, hogy annak ellenére hogy az egész térképen tiszta párhuzamos utcák vannak, a térkép észbontóan hatalmas! Megnyitottam a menüt és a pálya egyik sarkától a másikig húztam a kart és nagyon sokáig tartott!
Nos a R* azt mondta, ez lesz a legnagyobb játéktér amit valaha is kreáltak! Szóval ha azt mondják, hogy ha ezt a kettőt űberelni fogja, akkor nincs ok panaszra! De bízom benne hogy nem lesz lineáris mint az L.A Noire
Majd kiderül, legyen szép kidolgozott, csak fusson el a gépemen.bodom26 írta:Azt mondják, hogy a legnehezebb a pálya elkészítése és a legtöbb idő. Ha figyelembe vesszük, hogy lassan öt éve csinálják, tényleg hatalmas és kidolgozott játéktérre számíthatunk.
Szóval nemsokára infóáradat? Jöhet! Szerintem megbírkózok majd vele ...ő úgy értem a mennyiséggel, a tartalmával már nem bisztos. Lehet egy két hírtől beszarok majd
Ahogy mondod!Dávidovics írta:Majd kiderül, legyen szép kidolgozott, csak fusson el a gépemen.bodom26 írta:Azt mondják, hogy a legnehezebb a pálya elkészítése és a legtöbb idő. Ha figyelembe vesszük, hogy lassan öt éve csinálják, tényleg hatalmas és kidolgozott játéktérre számíthatunk.
Szóval nemsokára infóáradat? Jöhet! Szerintem megbírkózok majd vele ...ő úgy értem a mennyiséggel, a tartalmával már nem bisztos. Lehet egy két hírtől beszarok majd
Nekem is van X360-om, de én ink. PC-re veszem meg.bodom26 írta:Ahogy mondod!Dávidovics írta:Majd kiderül, legyen szép kidolgozott, csak fusson el a gépemen.bodom26 írta:Azt mondják, hogy a legnehezebb a pálya elkészítése és a legtöbb idő. Ha figyelembe vesszük, hogy lassan öt éve csinálják, tényleg hatalmas és kidolgozott játéktérre számíthatunk.
No meg az én xbox-omon... A gta4-gyel nem volt gondom, mondjuk az V más súlycsoportnak tűnik, de bízok benne jól fut majd. A pc-s optimalizálásról hallottam a gta4 nél, hogy okádék volt. Reméljük, ezúttal nem így lesz
Ez egy jó kérdés, sztem. akkor megveszem X360-ra és ha kijött PC-re akkor visszaváltom és megveszem PC-re, vagy még nem tudom.bodom26 írta:Még akkor is, ha pc-re félévre rá jön? Hogy bírod majd ki?
Azt nem tudom, hogy lecseréled-e a pc-s verzióra a box-ost, de ha tényleg később jön, arra mérget veszek, hogy a megjelenés napján ott fogsz állni a bolt előtt nyitáskorDávidovics írta:Ez egy jó kérdés, sztem. akkor megveszem X360-ra és ha kijött PC-re akkor visszaváltom és megveszem PC-re, vagy még nem tudom.bodom26 írta:Még akkor is, ha pc-re félévre rá jön? Hogy bírod majd ki?