Attól én még örülök, ha nem baj. De azt ne mondd, hogy ez téged váratlanul ért. Ezt boritékolható volt. Egyépként ugyanilyen hangulatom lenne mint neked, de az bisztos, hogy én nem várnék ki tudja meddig. Ez nem szivatás a R* részéről, hanem lé. Mondjuk, ha úgy vesszük az, a letöltős tetvekkel szemben. Na mindegy. Az tuti, hogy én már belefáradtam volna, ebbe a kitudja mikor jön pc dologba, nem beszélve, hogy attól kell rettegjek, elfog futni-e a gépemen, vagy egy kisebb vagyont kell rá költenem majd.(lásd Gta4)brenor írta:Engem valahogy egyáltalán nem spanolt fel ez a hír, mivel megint az a szemtelen húzása van a cégnek, hogy fél évvel később jön ki a pc-s verzió. Amikor megláttam ezt a hírt akkor egyből azt néztem, hogy lesz e pc-s átirat, de megint csalódnom kellett bennük. Undorító ez a marketing pedig terveztem, hogy a tavaszi megjelenés napján elmegyek az egyik játék boltba és sorba álok érte.
Igen. Konkrétabban fejtsd már ki légyszives. Ha a helyesírásomra gondoltál, bocs, de ennél ne nagyon számíts jobbra.sudani írta:sziasztok nem tudom hogy valaki észrevette-e de vannak egyes helyeken hibák az írásokban,meg ehhez hasonlók.
A MAx Payne 3 rövidke késése után felcsillant a remény, hogy a következő PC-s verziók már csak maximum néhány hetet fognak csúszni a konzoloshoz képest. Sajnos nem jött összebodom26 írta:Attól én még örülök, ha nem baj. De azt ne mondd, hogy ez téged váratlanul ért. Ezt boritékolható volt. Egyépként ugyanilyen hangulatom lenne mint neked, de az bisztos, hogy én nem várnék ki tudja meddig. Ez nem szivatás a R* részéről, hanem lé. Mondjuk, ha úgy vesszük az, a letöltős tetvekkel szemben. Na mindegy. Az tuti, hogy én már belefáradtam volna, ebbe a kitudja mikor jön pc dologba, nem beszélve, hogy attól kell rettegjek, elfog futni-e a gépemen, vagy egy kisebb vagyont kell rá költenem majd.(lásd Gta4)brenor írta:Engem valahogy egyáltalán nem spanolt fel ez a hír, mivel megint az a szemtelen húzása van a cégnek, hogy fél évvel később jön ki a pc-s verzió. Amikor megláttam ezt a hírt akkor egyből azt néztem, hogy lesz e pc-s átirat, de megint csalódnom kellett bennük. Undorító ez a marketing pedig terveztem, hogy a tavaszi megjelenés napján elmegyek az egyik játék boltba és sorba álok érte.
Ezért is váltottam anno konzolra.
Fúúújj...azt azért ne!insanity06 írta:nekem havonta utalnak 13 rugót, remélem nem lesz több ennyinél és megtudom rendelni online, vagy akkor szopókázok még pár ezret és mehetek keresgélni boltokba egy olyan játékot ami a megjelenés napján már elfogyott