Radierex írta:A páncélozott Kuruma teljes tuninggal szerintem a legjobb autó a GTA V-ben! Gyors és alig lehet kilőni, aki benne ül? Pedig pontosan ez a lényeg, nem?
Vannak olyan küldetések ahol nagyon jó szolgálatot tesz ez az autó. Az utolsó bankrablás előkészítésében ahol a Lectrakat kell ellopni ki sem kell szállni a Kurumából, megmarad az összes páncél és senki nem hal meg közben! Vagy nem ez a cél?
Akinek a GTA V online annyit jelent, hogy bemegy online és levöldöz mindenkit azoknak nem kell sírni, hogy a másiknak olyan autója van, hogy alig lehet kilőni...
Arról nem is beszélve, hogy az a része a játéknak egy értelmetlen baromság!
Aki normálisan játszik annak teljesen fölösleges a tank, mert semmire nem lehet használni, a páncélozott Kuruma pedig nélkülözhetetlen!
A Kurumát még nem sikerült megszeretnem, az általad leírt, amúgy jogos gondolatok ellenére sem, de ez persze változhat idôvel.
Leginkább akkor van gond, amikor valami 400-as szint feletti, 2.o-ás sperminátor minden ok nélkül nekem/nekünk ront, kihasználva a kocsi képességét. Persze ha én kedvesen viszonzom neki egy rakétával, az már nem tetszik...
A tank valóban döcögôs, könnyen likvidálható járgány, mégsem nevezném feleslegesnek, a következô miatt:
A Rockstar a tankkal szerintem azoknak akart kedvezni, akik az Online-ban lévô küldetések kapcsán
- nem villámgyors tempóra, hanem a befektetett idôvel (egy biz. értékig) arányosan emelkedô pénzjutalomra törekednek.
- valamilyen ok miat spórolnnának a lôszerrel, és így a pénzükkel.
- szeretnék nyugodtan kiismerni az ellenségek taktikáját, jármûves érkezésük helyét.
- is szeretnének plusz szórakozást maguknak a sok küldetésnél letiltott rendôri reakciók kihasználásával.
- a fentiekhez tériszony miatt nem Buzzardot kívánnak használni.
- szeretnék megtanulni a Tankgo nevû táncformát.
- a feljebb felsoroltakat bármilyen formában ötvözni kívánnák.
Emellett nincs is annál jobb, mint amikor egy kellemes kis robbanás kíséretében áthajtunk egy autómobilon, sérülés nélkül.