VoorstedelijkeViking írta:A csodálatos Online -nal kapcsolatban lenne pár észrevételem. Régiek megint, és újak is.
Először is a free roam még mindig eszméletlenül jó. Kekesivel poénkodtunk (ő kurumával üldözött és zúzta szét az egyik random felkapott kocsimat) és eljutottunk egy kikötőbe, ahol a hajsza tényleg ijesztővé vált. Sajnos megláttam egy játékmódot ott, és beléptünk. Az eredmény:
Egy hajón vannak ostromlók és ostromlottak, én ostromló lettem, ő az ostromlott. Eredmény: 10-0 neki. Miért? Hát azért, mert őt felrakta a legmagasabb pontjára egy special carbine -nal (vagy a saját fegyvereivel), engem pedig le egy lefűrészelt csövű sörétessel, de semmi mással. Az egy dolog, hogy a fejlesztők nem egy-egy felállásban tervezték ezt meg, de akkor könyörgöm, ne engedjék meg, hogy két ember elindítsa... A közelbe sem tudtam jutni, mert ő már föntről tudott engem lőni, míg én hat méternél távolabbról eleve esélytelen vagyok (mert ugye a játék alaposan elbaszta a söréteseket). Két halálomat leszámítva el sem értem az eggyel alatta levő fedélzetet. És legalább háromszor-négyszer ölt meg úgy, hogy még legalul voltam. Legalább egy pisztolyt adott volna a játék, azzal lett volna esélyem lentről kilőni. Úgyis kevés az esély: karabély pisztoly ellen, de azért mégis valami.
Nem azzal van a bajom, hogy megsemmisítettek, hanem azzal, hogy a játék gyakorlatilag csal. Egy sörétessel esélyed sincs. Mi van akkor, hogyha az ellenfél százhúszas? Te a tücsökpöccsel rohangászol lent, ő meg minigunnal soroz téged...
Mellesleg (ezt Kekesinek már kifejtettem) én nem engedném a minigun használatát az Online egészében, csak bizonyos helyeken (saját fegyveres VS misszióknál semmiképp).
És persze ott van a többi bajom: fegyvert nem lehet eldobni, ha valaki megöl hatszor kurumával nem robbanthatom fel mert még én járok rosszul, a járműrobbantásért bad sport leszek... Hát pár szóval angolul: This is not the point of the game. Egyrészt a bad sport rendszer hülyeség. Ha jó vagy, akkor hetente kapsz kétezer dollárt meg RP -t (ami szart sem ér) de a játék kidob téged mindenféle versenyből mert a SC túlterhelt, és ezért bad sportnak könyvel el. Hát ez oltári...
Elég nagy szemétség. Egy csomó fegyver és ruha nem érhető el. És amúgy is tele vagyok szar cuccokkal. Komolyan mondom, hogy ha nem találok módot, akkor felrakom a trainert, kitörlöm az összes fegyveremet és leszedem a programot.NikitaDragovich írta:VoorstedelijkeViking: Az amerikai zászlós pólók még az Independence Day Specia DLC-hez jártak az előző generációs konzolokon. Ezek az amerikai ruhák vissza lettek vonva, csak azoknak maradt meg, akik hamar megvették őket.