Szerencsére én elsőre le tudtam tölteni a frissítést. Bár nem játszottam vele túl sokat (éppen csak kipróbáltam az összes új dolgot), mondanék egy szokásos rövid kis véleményt a frissítésről. A véleményem pedig az, hogy az egésznek semmi értelme nem volt, az új kocsik és a fegyó mégis megmentette (átmenetileg) ezt a DLC-t. Az arany Luxor és Swift gépek teljesen fölöslegesek a sztorimódba. Az odáig oké, hogy az Online-ba belerakják, hogy legyen értelme játszani és pénzt gyűjteni az Online-ban, de a sztorimódban igazából csak "dísznek" vannak. Elég szomorú, hogy ezt a két csicsás repülő aranyrögöt belerakták a sztorimódba, hogy foglalja a helyet, míg azokat a járműveket, amiknek lett volna értelme a sztorimódban is a szórakozás kibővítése céljából (például a Heist DLC-s Hydrának meg Savage-nak) és lett volna valami hasznuk, azokat meg kihagyták a sztorimódból.
A PDW fegyver elég jó lett, bár csak pár rendőrt lőttem le vele, de első használatra pofás kis SMG, mindenképpen jó szórakozást nyújt és az Online-ban biztos jól lehet majd osztani vele a halált- főleg, hogy alapból hangtompítóval van felszerelve és extended mags-zel igen nagyra növelhetjük a tárkapacitását. Az autók közül az Osiris lett a legkirályabb, nagyon eltalálták! Jól néz ki, és elég gyors is. Majd ha holnap este fele lesz időm, mindenképp feltuningolom, mert kíváncsi vagyok, hogy mi az a maximum, amit ki lehet belőle hozni. Összességében nem lett olyan rossz mini DLC, de már épp itt lenne az ideje, hogy valami komolyabb tartalmat is kapjunk a játékba, ne csak a már meglévő járművek aranyozott változatát meg egy-két új autót, fegyvert.