kekesi írta:Lenne pár kérdésem:
1 Hogy lehet kapucnit felvenni? Mert nem találom, de már láttam több videóban is.
2 Melyik a legjobb motor a játékban? (legyen gyors és könnyen kezelhető)
3 Milyen szuperautókat érdemes megvenni? (Zentorno megvan most, az Enity FX ami tetszik, de nem tudom, hogy megéri e az árát)
Előre is köszi a válaszokat.
1. Kapucnit nekem csak bizonyos maszkokkal (símaszk, a múmiára emlékeztetô szallag-maszkok, illetve a LTS update-el érkezett taktikai maszkok) sikerült a fejemre varázsolni, plusz ugye a Heist update kapucnis pulcsijai.
2. A Lectro motort eddig csak utasként használtam, de a PSJ heist alatt használható, nitró szerû extra-kakaó a honlapról vásárolható verzióban is adott (Föld hívja Arminhot
). Nekem egy Hakucho-m van, szerintem kellôen gyors, jól is néz ki, a hangja is szuper.
3. Mondjuk a legdrágább autó, de bátran ajánlom az Adder fedônevû verdát: kb. úgy megy, mint a meszes (nem egyszer nyomtam már le vele széttuningolt Zentornokat, motortuningok nélkül, közepes fékkel), visszafogott kinézetû, de mutatós darab. Szerintem megéri a millás vételárat. Ajánlanám még a Monroe-t (szerintem alulkezelt kocsi a játékban, közepes tuniggal nagyon jó kis darab, bár nem Zentornok ellen), a Z-Type-t (szintén kis tuningolással, fôleg féket illetôen, de meglepôen gyors tud lenni, plusz az egyik legelegánsabb darab), és a Stinger GT-t (kicsit lassabban gyorsul, de aztán jó iramot diktál). Ezeket tapasztalat alapján mondhatom.