A los santosi rendőrökre rá lehet fogni, hogy azért agresszívak mert Los Angeles rendőrei ilyenek, de azért ezt nem lehet minden rendőrre.
A rendőröket is lassítja, persze, csak jóval kisebb a könnyen bejárható terület, mint az V -ben. És persze nem úgy értem, hogy kisebb város a nagyobbhoz képest (mármint területileg), hanem úgy, hogy ez nem metropolis. Ez egy kisváros, kevés lehetőséggel. Ráadásul a táj sem olyan, mint San Andreas. Ez tényleg egy hósivatag, egy puszta. Egy ilyen terület tökéletesen megfelel egy háborús-lövöldözős játéknak, de nagyon hamar megunnák az emberek. Itt még a vidéken való randalírozás is egyhangú és lapos, az utakról pedig csak speckó kocsikkal lehetne lemenni.dani.szentgali írta: Idegesítő lenne a hó miatt? Valóban, de ha a Rockstar normálisan megcsinálná, akkor bizonyos helyzetekben a rendőröket is lelassítaná a hó, ami viszont a játékos szempontjából egy pozitív dolog. Miből tudhatjuk biztosra, hogy North Yankton és Ludendorff rendőrei nem olyan agresszívak, mint LS-ben? Csak mert a játék legelső küldetésében, a prológusban is igencsak agresszívak voltak, szitává akarták lőni az embert, miközben kimenekültünk a bankból.
Való igaz, hogy különbözik az alap játékterülettől és új volt, de maga a DLC is újnak hatna. Főleg úgy, hogy abban a bugban azért egy-két helyet leszámítva elég kidolgozatlan volt a terep (kis túlzással csak az ott játszódó két sztoriküldetés helyszínei voltak kidolgozva), és egy esetleges DLC-ben nyilván jobban ki lenne dolgozva az egész. Az mondjuk igaz, hogy ezzel a buggal a Rockstar úgymond "elvesztette a meglepetés erejét" egy North Yankton/Ludendorff DLC kapcsán, de ilyenkor azokra (például rád és rám) is kell gondolni, akik nem tudták kihasználni a rövid ideig elérhető bugot, így nekünk megmaradna valamilyen szinten az újdonság érzete. Persze én sem azt mondom, hogy ez lenne a legtökéletesebb és legevidensebb ötlet a GTAV első sztori DLC-jének, de ha már ennyit dolgoztak Ludendorff-fal és egyszer még ki is szivárgott Online-ban a város és félkész környéke, szerintem (ha csak nem akarnak a GTAIV óta bevett, új játékterület nélküli kiegészítőtartalom receptjénél maradni) igen valószínű, hogy a következő, nem Online-orientált nagyszabású DLC-ben ki fogják adni szabadon bejárható területként. Just the matter of time.VoorstedelijkeViking írta:Én kifejezetten örülnék neki. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy a pusztát azért élvezték ennyire, mert különbözött a sima játéktól, és új volt. Amúgy néztem videókat, mert én is el akartam jutni oda.