Sziasztok!
Lenne néhány nagyon fontos kérdésem, ugyanis több mint valószínű, hogy a tesóim vesznek egy PS4-et a napokban vagy egy hét múlva. Ez pedig azt jelenti, hogy elvileg többet már nem fogok PS3-on GTA-zni, hacsak nem adjuk el a PS3-at. Sajnálatosan a harmadik végigjátszásomat nem tudtam befejezni - 30%-nál vagyok, és a Lifeinvaderes küldetést csináltam eddig meg -, aztán az Online rablásokból csak az első három van kész, mert a negyedik rablásnál elakadtam, tudniillik senki sem fogadja el az inviteket, és Arminhón kívül senki sem akar nekem segíteni.

Én nagyon szerettem volna, ha meg tudtuk volna csinálni az összes rablást, de hát senki sem jött nekem segíteni, csak Arminho, ketten meg nem lehet őket megcsinálni.
Mindegy. Jönne tőlem néhány kérdés:
1.) Ha megveszem PS4-re a GTA V-öt, és átimportálom a PS3-as mentéseimet, akkor csak az Online-t viszi át és a sztorit nem?
2.) Ha átimportáltam az Online-os karakteremet, akkor a küldetéseket, a rablásokat, a versenyeket meg a többi dolgot újra kell csinálnom? Ezt én azért kérdezem, mert láttam egy videóban, hogy az egyik gyerek átvitte a karakterét next-gen konzolra, és a térképen az összes küldetés nem volt készen; nem volt ott a zöld kis pipa.
3.) Az átimportáláskor csak a karakterem/karaktereim, a fegyvereim, a házaim, a ruháim és az autóim maradnak meg? A többi dolgot újra kell kezdenem?
4.) Ha a sztorit nem importálja át, akkor azt úgy meg tudom oldani, hogy felteszem a PS3-as mentéseimet egy pendrive-ra és bemásolom őket a PS4-embe, hogy PS4-en meglegyenek az előző mentéseim?
5.) Sajnos még az öcsém regisztrált az én profilomban a PSN-re, de aztán 2011-ben kötelező volt jelszót változtatni, mert hackerek feltörték a PSN-t. Én megváltoztattam a jelszómat 2011-ben, de azóta nem is használtam, mert a PS3 automatikusan elmentette, így folyton bejelentkezett magától. Megpróbáltam rájönni a tesóimmal, hogy milyen jelszót írhattam, de nem megy. Hiába megyek rá arra, hogy elfelejtettem a jelszómat, az öcsém régi e-mail címe törölve lett, mert régóta nem lett használva, és a születési időnél random számokat adott meg. Sehogy sem tudok rájönni, hogy mi volt a jelszóm. Mit tegyek? Írjak a Sonynak a supportjukon? Ha nem tudom kitalálni a jelszómat, akkor sajnos nem tudom PS4-en átimportálni a PS3-as GTA V-ömet.
Előre is köszönöm a válaszokat. Sziasztok!