Amúgy Trevornak érdemes leszedni a helikoptereket meg repülőket, mert egyre többet fizet. Nekem már 30k-t ad egy repülőért. (Ennyi a max.)
Ne vedd kötekedésnek ezeket, nincs bajom veled, de mi értelme van megvenni az összes ruhát? Ez is csak felesleges pénzkidobás szerintem. Úgy se hordod az összeset. Nekem a küldikből, survivalokból meg ejtőernyőzésekből megvan az összes. A többinél van jópár job, amivel életemben nem játszottam. Ez a bug meg nálam is fenáll (de szerintem mindenkinél) március óta. https://youtu.be/PM265rQFHM0NikitaDragovich írta:Amúgy nektek készen van minden küldetés, verseny és egyéb dolgok az Online-ban? Nekem készen van az összes verseny, az ejtőernyőzések, a repülőiskolás leckék, néhány deathmatch, az első négy rablás teljesítve, aztán a ruháknak a nagy része megvan (kb. a 80%-a).
Végül a küldetésekből 157-et teljesítettem. Tegnap megmentettem Martin Madrazo unokatestvérét, El Estupidót, meg teljesítettem Simeontól a "GTA Today" c. missziót és Martintól az "Effin' Lazers"-t. Ezeket én kihagyhattam még korábbról.
Mindegy. Lenne egy kérdésem. Nálatok is szar mostanában az Online PS3-on? Amikor bemegyek a házamba, nem tölti be percekig rendesen a textúrákat és nem tudom megnyitni a "Start"-tal a térképet, mert a végtelenségig tölt. Ez miért van?Szerintem már a régi konzolok nem bírják el a GTA Online-t... Nem is csodálom, mert az Online tele van felesleges versenyekkel meg hülye Capture feladatokkal... Néhány küldetés nagyon igénytelen és szar! Ki kéne őket törölni, és akkor jobban menne az Online. Ez az állapot a Heist DLC megjelenése óta tart...
![]()
ez a házas bug még nekem nincs. Nekem állandóan laggol az Online, és órákig tölti be a garázst.Rockstar69 írta:Ne vedd kötekedésnek ezeket, nincs bajom veled, de mi értelme van megvenni az összes ruhát? Ez is csak felesleges pénzkidobás szerintem. Úgy se hordod az összeset. Nekem a küldikből, survivalokból meg ejtőernyőzésekből megvan az összes. A többinél van jópár job, amivel életemben nem játszottam. Ez a bug meg nálam is fenáll (de szerintem mindenkinél) március óta. https://youtu.be/PM265rQFHM0NikitaDragovich írta:Amúgy nektek készen van minden küldetés, verseny és egyéb dolgok az Online-ban? Nekem készen van az összes verseny, az ejtőernyőzések, a repülőiskolás leckék, néhány deathmatch, az első négy rablás teljesítve, aztán a ruháknak a nagy része megvan (kb. a 80%-a).
Végül a küldetésekből 157-et teljesítettem. Tegnap megmentettem Martin Madrazo unokatestvérét, El Estupidót, meg teljesítettem Simeontól a "GTA Today" c. missziót és Martintól az "Effin' Lazers"-t. Ezeket én kihagyhattam még korábbról.
Mindegy. Lenne egy kérdésem. Nálatok is szar mostanában az Online PS3-on? Amikor bemegyek a házamba, nem tölti be percekig rendesen a textúrákat és nem tudom megnyitni a "Start"-tal a térképet, mert a végtelenségig tölt. Ez miért van?Szerintem már a régi konzolok nem bírják el a GTA Online-t... Nem is csodálom, mert az Online tele van felesleges versenyekkel meg hülye Capture feladatokkal... Néhány küldetés nagyon igénytelen és szar! Ki kéne őket törölni, és akkor jobban menne az Online. Ez az állapot a Heist DLC megjelenése óta tart...
![]()
NikitaDragovich írta:Rockstar69: Nyugi, nem haragszom; jogos a kérdés. Én szeretem megvenni az összes ruhát a GTA-ban, mert jó érzés kimaxolni a játékokat.Én a sztorimódban is megvettem az összes járművet (harci járművek, repülők, motorcsónakok, stb...) és a ruhákat is.
Online-ban már majdnem megvan az összes! Emellett a fegyverekből csak egyet kell kimaxolnom, habár ma jön az új update, szóval kettővel többet.
Szerintem írok erről a hibáról a Rockstarnak.
Őőő... Nem, egyáltalán nem revolver. Még csak nem is féleség. A revolver lényege a revolverező szerkezet: forgó tár, ütőszeg, stb. Ez egy hátultöltős, egylövetű vadászfegyver. Amúgy meglepően jó, bár a nem játékos elleni direkt harcértéke meglehetősen csekély.Gonzales írta:Azt-aztArminho, Ne erőlködj.
(I'm just kidding
![]()
)
Amugy amikor olvastam erről a MarksMan pisztolyról, eleinte egy olyasminek hittem, mint Uncharted 3-ból a Tau Sniper-t, vagy Last of us-ból az El'Diablo.
De nem. VÉGRE EGY REVOLVER(féleség) de már nagyon vártam egy ilyen fegyvert
"Memóriahiány", tudod...?Gonzales írta:Igen.. Én csalódtam benne.. Legalább lenne 6 lővetű. De nem. Ez igy baszott rossz.. S megint kivételeznek! Next genen be lehet állitani a Boxernek a kinézetét, dizájnát. De neeemmm Prev geneseknek nehogy berakjuk mert még kedvesek leszünk! Ameddig nem jutunk el addig, hogy csak next genre jönnek update-ok, addig legyen egyenlő mind 2 félnek