Synitka írta:Szerintem ezt egy du. le lehet tudni. Időigényesebb olyan versenyt találni ahol nem megy egy egész du. csak arra hogy kilökdössenek. A versenyzésben nagyon ritkán találok szórakozást sajnos. Amúgy a vezetésem pro-racer szóval a skill sem csábít. Ha meg keresek versenyeket egy csomó olyan hogy custom cars be, catchup ki. És a host-nak valószínűleg fullos az autója.
Nekem nem ezek a tapasztalataim. Tény, hogy sok a suttyó játékos, de ha ügyesen kezeled le ezeket a próbálkozásokat akkor 10/9 alkalommal ők szívják meg (ő kipördül, te mész tovább). Ha meg totál elrontja a versenyed akkor kezdődhet a troll mód. Ilyenkor (mikor már tuti utolsók között leszek) szoktam arra szentelni a race további részét, hogy megszopassam azt aki megszopatott. Akkor már lehet azt csinálni, hogy pl.: a csatornás pályán átmész az ellenkező oldalra, hogy ütközz vele. Ez főleg akkor szép ha az első helyen volt előtte, ilyenkor ehetik a saját főztjüket
.
Egyébként a kanyargósabb pályákon nem számít sokat a tuning sem. Hétvégén volt szerencsém egy 16 fős versenyhez a jó kis farolós sport classic-okkal. Esőben.... Szerencsére leghátulra is tett be, aztán valahogy még is megnyertem, pedig az eleje egy rémálom volt. Mint írtam, okosan kell menni, és nem, mint egy őrült.
Skill alatt pedig nem a karakteredet értettem, hanem téged
.