Tényleg mindig a busszal jössz. Nekem nem baj, ha nem csuklós, de remélem járják majd a várost, mint a mérgezett egerek. A legnagyobb az lenne, hogyha utasként is felszállhatnék rá. Várnám a megállóban, mint akármelyik NPC.Rockstar69 írta:Azt én is szeretném! Bízom benne, hogy raknak bele ülési lehetőséget, mert az L.A.Noire-ban is volt.
Tudom, hogy mindig ezzel jövök, de azt mondták, hogy sokféle jármű lesz benne, meg az egyik képen is látszik hogy jól ki van dolgozva traktor. Szóval az lenne a kérdésem, hogy van rá esély, hogy lesz benne csuklós busz?
Miért ne járnának csuklós buszok? http://static.flickr.com/2148/2311864378_b73f1b11d1.jpgdani.szentgali írta:Csuklós busz??Az igen!Nem lepődnék meg,ha legközelebb valaki repülő csészealjat írna XD Nem tudom nem LA-ban lakom(sajnos),úgyhogy nem tudom,hogy ott járnak-e csuklós buszok.
OFF:a GTAIV-ben a buszokról jut eszembe,hogy egyszer megpróbáltam busszal menni a haverjaimért,hogy kipróbáljam,be tudnak-e egyszerre többen is ülni az utastéren.Aztán láttam,hogy nem tudom kideríteni,mivel nem lehet egyszerre több haverral lógni.Végül kiakartam próbálni multiban,csak elfelejtettem,és már lejárt az aranyom(xboxos vagyok)és így nem tudom,hogy el lehet-e foglalni az összes ülést a buszban.
Miért ne lehetne? TLAD-ban is mikor el kell lopni a rabokkal teli buszt, ott is ülnek! Ez valódi játékosokkal sem lenne másképp. Csak nem lehet egyszerre több embert felkapni. :/dani.szentgali írta:Végül kiakartam próbálni multiban,csak elfelejtettem,és már lejárt az aranyom(xboxos vagyok)és így nem tudom,hogy el lehet-e foglalni az összes ülést a buszban.
L3, nem? A bal oldali az L3. Azzal kell irányítani az emberkét, vagy nem? IV-ben biztos, hogy azzal kellett meg alapjáraton PS3 játékoknál azzal kell. R3 másra van.Rockstar69 írta:de a San Andreas-tól kezdve nem, mert ott már az R3-al kell irányítani az emberkét.