Néztétek a Rockstar Live Stream-jét? én igen, és szerintem állati volt! Sokat nevettem, főleg Nogla-n mivel sokat szerencsétlenkedett. Nagyon király egy lives stream volt!
Az új Adversary módok is menők. A Prey (vagy mi a tköm neve van) tetszett a legjobban. Na meg a Lowrider Playlist szerintem az eddigi legjobb. Alig várom, hogy majd valamikor én is nyomhassam veletek.
Na szép napot továbbra is!
Sztori DLC biztos lesz (max.4 hónapon belül), a nagyobb kérdés az, hogy mi lesz benne. Én egy kibővített Yankton-ra számítok, Trevor-Michael eredettörténettel (ha belegondoltok ez a hisztispicsa Michael mindíg arról panaszkodik, hogy "jaaaj régen mindig jobb volt a régi szép időkben,bla bla ". Mondjuk ekkoriban ismerte meg Amandát, meg ugyebár még szegény Brad is életben volt, szóval volt történés rendesen )
Vagy Liberty City, bár az ilyesféle nem jellemző a R* ra.
Ha jól tudom, akkor a Recording az a gomb lenyomása után egy bizonyos ideig vesz fel és a Action Replay az már eleve veszi a történetet, csak ha lenyomod a gombot, akkor el menti az odáig bezáruló időt. Én így vettem észre, de javítsatok ki ha nem így van.